moda

Nećete naći romantičniju! Najlepšu cvetnu haljinu za sezone venčanja ponela je Tejlor Svift, a nežna je & tako elegantna

0

Cvetne haljine su uvek dobar izbor, a Tejlor Svift ima posebno lepu!

Tejlro Svift u cvetnoj haljini brenda Zimmermann
Tejlro Svift u cvetnoj haljini brenda Zimmermannfoto: obert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svadbe su odlična prilika da dodate svom look-u veliku dozu glamura, ali one podrazumevaju i veoma stroga pravila, pa je, tako, bela haljina apsolutno zabranjena ako, naravno, niste mlada.

 

Ipak, bež haljine su sjajan izbor, a sa dodatkom floralnih motiva dobijamo fenomenalan stajling za jesenju sezonu venčanja, a to dobro zna i pevačica Tejlor Svift, žena koja je okupila armiju miliona fanova širom sveta.

 

Sa svojim partnerom, sportistom Trevisom Kelsijem, bila je gošća na venčanju manekenke Karen Elson Lija Fostera. 

 

I dok je Trevis Kelsi birao kombinaciju s potpisom Vivijen Vestvud, ona je obukla predivnu haljinu koja je idealna za sve prilike koje iziskuju eleganciju.

 

1 / 5 Foto: obert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Reč je o cvetnoj haljini brenda Zimmermann, koji obožavaju dame s Balkana, poput Ane Ivanović, Nine Badrić, Saške Đoković... Njihove cvetne haljine posebno su romantične i nežne, a a ova je baš takva!

 

Naizgled ostavlja utisak kombinacije topa i suknje, a uz nju je ukombinovala Kristijan Lobutin bež sandale s visokom potpeticom i torbicu Vivijen Vestvud .

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POD LUPOM DEJANA MILIĆEVIĆA: Dinastija haljina

makonda-tracker