letnji stil

Slavi senzualnost ženske figure na moćan način! Crna haljina Anđelke Stević Žugić koja istovremeno i skriva i otkriva

0

Anđelka Stević Žugić sa suprugom Markom pojavila se na premijeri filma "78 dana" i ostavila utisak efektnom crnom haljinom.

Anđelka Stević Žugić na premijeri filma '78 dana'
Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "78 dana"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Stević Žugić, otkako je rodila ćerkicu Čarnu, ne pojavljuje se toliko često na javnim događajima, ali svaki put ostavi utisak. Ona se obično u takvim prilikama nalazi u društvu svog supruga Marka Žugića, koji joj je uvek velika podrška, a koji obično ne voli da se javno eksponira.

 

Podsetimo, Anđelka je prošlog maja donela na svet svoje drugo dete, devojčicu kojoj su njen suprug Marko Žugić i ona dali ime Čarna, koju je voditeljka do sada pokazala samo na retkoj fotografiji s odmora u Hrvatskoj.

 

Anđelka i Marko sada su iskoristili priliku da dođu na premijeru filma "78 dana" u MTS Dvorani, a Anđelka je nosila letnji stajling za pamćenje.

 

 

Crna haljina Anđelke Stević Žugić idealna za letnje noći

 

Anđelka Stević Žugić ponela je dugu crnu haljinu, koja samo naizgled skriva, a zapravo je prava oda senzualnosti ženskog tela.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Haljina ima puf-rukave, blago je dekoltirana i reč je o modelu koji krasi kontrastna bela dugmad s prednje strane, nakon čega sledi duboki izrez koji posebno dolazi do izražaja prilikoj hodanja. 

 

Glumica je imala minimalno šminke, pa je ovo bio primer neutralnog, a vrlo efektnog izdanja za letnje ili večeri rane jeseni.

 

Anđelka u društvu supruga Marka Žugića
Anđelka u društvu supruga Marka Žugićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anđelka Stević Žugić na premijeri filma

 

 

 

makonda-tracker