magično

Za venčanje veka imala je dve specijalne toalete: Emina Jahović blistala na venčanju norveške prineceze i šamana

0

Ne zna se koja haljina je bila od koje lepša 

foto: Instagram / yaemina
foto: Instagram / yaemina

Pevačica Emina Jahović blistala je na venčanju vek,a kako ga je sama okarakterisala. Ona je otputovala daleko u jedan od najlepših delova Norveške, kako bi dala podršku svojoj prijateljici, princezi Marti od Norveške.

 

Ljubavna priča princeze i šamana Dureka obišla je svet nakon što su se zakleli na večnu ljubav pred bogom i zakonom, a na spisku zvanica na kojem se našlo više od 350 zvanica stajalo je i ime Emine Jahović.

 

Budući da je Emina strastveni ljubitelj joge i da veoma vodi računa o duhovnom životu ova činjenica mnoge zapravo nije iznenadila.

Za ovu veoma važnu, specijalnu priliku Emina je spremila toalete kao iz bajke. Prva, u kojoj se fotografisala je bila prelepa zelena haljina sa vrlo upečatlivom ogrlicom koja je blistala oko njenog vrata.

EMINA JE UŽIVALA NA VENČANJU NORVEŠKE PRINCEZE
EMINA JE UŽIVALA NA VENČANJU NORVEŠKE PRINCEZEfoto: Instagram / yaemina

Kasnije se pevačica presvukla drugu, ništa manje impresivnu haljinu u jarko crvenoj boji koju smo mogli da vidimo i na Instagram profilu lepe Emine. Ova kreacija je istakla njeno telo i u prvi plan stavila njene duge i zategnute noge.

 

Ovog puta izbor nakita je pao na bele bisere, koji su udahnuli dozu klasike, a sve je upotpunila elegantnim salonkama sa vrtoglavo viskokom potpeticom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Mnogi su se divili izgledu Emine Jahović, koja je podržala najkontroverzniji par o kojem se godinama priča u domaćoj javnosti.

 

Princeza Marta je zarad ljubavi bila spremna da se odrekne prava na krunu, a da je ovo još jedna priča sa romantičnim i srećnim krajem svedočili su njihovi veliki osmesi koje nisu tokom celog dana skidali sa lica.

 

Bonus video:

Emina o odnosu sa bivšem mužem

 

makonda-tracker