iznenadila javnost

Dok se Čarls bori sa rakom kraljica Kamila ostavaruje svoje snove: Fotografije sa bivšim mužem i sinom sve govore

0

Ovih dana mnogo se govori o princezi Kejt Midlton i kralju Čarlsu, koji se leče od opake bolesti, a sad konačno bar neko u kraljevskoj porodici ima povod za slavlje 

KAMILA SA BIVŠIM MUŽEM I SINOM U JAVNOSTI
KAMILA SA BIVŠIM MUŽEM I SINOM U JAVNOSTI foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica Kamila izazvala je ogromnu pažnju medija kada se sastala sa bivšim mužem Endrjuom Parkerom Boulsom na predstavljanju knjige njihovog sina Toma.


Činilo se da su kraljica i njen bivši bili dobro raspoloženi na događaju u prisustvu brojnih poznatih ličnosti i medija.

 

Kraljica Kamila i njen bivši suprug Endru Parker Bouls okupili su se da proslave najnoviji profesionalni poduhvat svog sina Toma Parkera Boulsa.

Kraljica (77) je 5. septembra izašla u jedan poznati restoran u Londonu na predstavljanje u čast Tomove nove knjige, Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III.

 

Tada se sastala i sa svojim bivšim mužem Endrjuom Parkerom Boulsom, sa kojim je bila u braku od 1973. do 1995. Njih dvoje su iz tog dugog braka dobili Toma (49) i ćerke Laure Lopes (46), a i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

 

- Oni su spojeni zauvek. On se dosta trudi oko nje. Često zajedno ručaju, on je uvek bio tu, on je Kamilin saučesnik - rekao je Endrjuov prijatelj za Sandej tajms aprila 2023. godine kada je potvrđeno da će Endru prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa i kraljice Kamile.

 

KAMILA JE DOŠLA DA PODRŽI SINA A TU JE BIO I NJEN BIVŠI MUŽ
KAMILA JE DOŠLA DA PODRŽI SINA A TU JE BIO I NJEN BIVŠI MUŽfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia


Endrjuovi i Kamilini unuci Luis, Gas i Fredi takođe su igrali ključnu ulogu na ceremoniji krunisanja 2023.,  a kraljičin bivši je fotografisan kako ćaska sa kraljem Čarlsom i princezom Anom u Rojal Askotu u junu.

 

Endrju i princeza Ana su izlazili kada su bili mladi (što je inspirisalo priču u Netflikovoj seriji Kruna) i smatra se da su njih dvoje do danas ostali prijatelji.

 

Kamila je bila u vezi sa budućim kraljem Čarlsom tokom braka sa Endrjuom. Bivši princ od Velsa je u isto vreme bio oženjen princezom Dajanom, a ona je za Panoramu 1995. za sebe, Čarlsa i Kamilu rekla:

 

KAMILIN SIN JE NAPISAO KUVAR INSPIRISAN ŽIVOTOM NA DVORU
KAMILIN SIN JE NAPISAO KUVAR INSPIRISAN ŽIVOTOM NA DVORU foto: Eddie Mulholland / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bilo nas je troje u ovom braku, pa je bila mala gužva.

 

Pre njihovog braka, Čarls i Kamila su izlazili pre nego što se Kamila udala za Endrua, oficira britanske vojske, a Endru i Kamila su zamolili Čarlsa da bude kum njihovom prvom detetu, Tomu, kada se on rodio 1974.

 

Činilo se da je kraljica Kamila bila dobro raspoložena tokom noćnog izlaska na predstavljanju knjige, gde su ona i Endru fotografisani kako stoje zajedno sa njenom sestrom Anabel Eliot i njihovom ćerkom Laurom. Kralj nije prisustvovao događaju, ali je bio pozvan.Ž

 

KRALJI NIJE BIO NA PROMOCIJI KNJIGE ALI SE KAMILA DOBRO ZABAVLJALA
KRALJI NIJE BIO NA PROMOCIJI KNJIGE ALI SE KAMILA DOBRO ZABAVLJALA foto: EPA-EFE/NEIL HALL

U video snimku koji je podeljen u njegovim Instagram pričama, Tom se zahvalio svojoj majci i njenom mužu na ključnoj ulozi koju su odigrali u ovom projektu.

 

- Hvala kralju i kraljici, mojoj majci, bez kojih ova knjiga ne bi bila ovde. Bez njihove podrške i pomoći i ostalog ovo ne bi bilo moguće — tako da veliko hvala Kralj i kraljica - rekao je on.

 

"Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III" biće objavljeni u Velikoj Britaniji 26. septembra, a u SAD- u 22. oktobra. 

 

Pojavljivanje kraljice Kamile na promociji devete knjige njenog sina nije bilo uključeno u Dvorski plan, dnevnik kraljevske porodice o prošlim zvaničnim angažmanima, jer je to bio privatan događaj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta u privatnom životu?

 

makonda-tracker