ne znate u koga da gledate

Pojavili se na crvenom tepihu sa ocem i - potpuno ukrali šou: Retka fotografija Dragana Bjelogrlića sa sinom i ćerkom

0

Naš glumac je ponosan na svoje naslednike, Alekseja i Miu Bjelogrlić

foto: F.S./ATAImages
foto: F.S./ATAImages

Na velikom prestoničkom događaju koji je održan u Sava centru pojavio se veliki broj poznatih ličnosti koji su blistali u svojim najboljim izdanjima.

 

Među njima je bilo mnogo pevača, glumaca, influensera, a posebnu pažnju izazvao je trio - Dragan, Aleksej i Mia Bjelogrlić.

 

Ovo je bila retka prilika da se svo troje pojave na crvenom tepihu zajedno. Ono što su svi primetili je da su bili izuzetno elegantni, doterani i dobro raspoloženi, a Dragan nije krio ponos i sreću što su njegova deca ove večeri sa njima.

Glumac Dragan Bjelogrlić godinama je u braku sa suprugom Majom sa kojom je dobio dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miu koji su sada već odrasli ljudi.

 

Ćerku Dragana Bjelogrlića imamo često priliku da vidimo na malim ekranima budući da se bavi voditeljskim poslom, a povremeno i produkcijom. 

 

Na svom Instagram profilu ona često deli fotografije koje nam daju priliku da zavirimo malo i u njen privatni život. Za razliku do nje Aleksej je nešto tajanstveniji po tom pitanju.

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

On se odlučio da krene stopama svog poznato oca i polako već gradi glumačku karijeru, koja već izvesno vreme ide uzlaznom putanjom. Ipak, kada govori za medije, sin Dragana Bjelogrlića pitanja vezana za privatni život vešto izbegava.

 

Glumac privatne slike ne deli tako često, pa nije poznato da li ima devojku, kako se zove i da li planira da gradi porodicu. Ipak, njegovo sinoćno pojavljivanje sa koleginicom Milicom Janevski mnogima je zapalo za oko.

 

Iako nema nikakvih naznaka da među njima postoji nešto više od kolegijalnog odnosa mnogi su mišljenja da bi bili i te kako lep par.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bjela o novom filmu

 

makonda-tracker