otvaranje sava centra

Mama i tata prvi put u provodu posle rođenja bebe! Tamara Dragičević i Petar Benčina održali lekciju na crvenom tepihu

0

Iako je nedavno rodila treće dete, Tamara Dragičević je primer organizovane mame koja stiže sve, a na crvenom tepihu – blista!

Petar Benčina i Tamara Dragičević na otvaranju centra 'Sava'
Petar Benčina i Tamara Dragičević na otvaranju centra "Sava"foto: F.S./ATAImages

Popularna glumica Tamara Dragičević nedavno je donela na svet treće dete, koje je dobila s glumcem Petrom Benčinom, a ova porodica od prvog momenta rođenja treće bebe jeste dobro uigrana i organizovana.

 

Oni su bili na zasluženom odmoru, a glumica odaje utisak mame koja sve stiže, premda je nedavno govorila o tome koliko društvene mreže mogu biti zavaravajuće kada je stvarni život u pitanju.

 

Instagram je paralelni život svih nas, najčešć upeglan, bez mane, nasmejan, obojen. A to su samo fragmenti naših života, slike ili kratki snimci – istakla je ona. – I dok jedni lajkuju i dive se tom paralelnom životu, ovi što im se dive isto tuguju, plaču, brinu razne brige, gledaju sebe u ogledalu s hiljadu mana…. Nesigurni su…

 

Kažite ovo deci, ponavljajte im. Da su to samo savršeni fragmenti tuđih života koji možda dok plaču ili ih nešto muči kače svoje slike najsrećnijeg trenutka prošlog dana ili meseca. Oni to ne znaju, oni misle da su svi drugi srećniji od njih…. Ili im nemojte ni otkrivati paralelni svet dok ne moraju sami da ga otkriju – savetuje glumica.

 

Ipak, neosporno je da je ona već dosta iskusnija nego mame koje se uglavnom nesnađene tek što dobiju prvo dete. Sa suprugom Petrom Benčinom je dobro uigran tandem, a uz malu pomoć sa strane, uspeli su da prisustvuju otvaranju Sava centra u Beogradu.

 

Par je očitao lekciju na crvenom tepihu, pa su zajedno izgledali kao kakav holivudski dvojac. Tamara je birala i elegantno i komforno, pa je obukla dugačku maksi-haljinu brenda čija estetika je takva da uvek spaja ležerno i udobno za slobodan duh.

 

Pogledajte kako su izgledali na crvenom tepihu:

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tamara Dragičević proslavila rođendan

 

makonda-tracker