sad mu je potrebna uteha

Opet je potražio poznato rame za plakanje: Ben Aflek pronašao način da lakše prođe kroz razvod od Dženifer Lopez

0

Mesecima se šuškalo, a sad je i jasno, najlepši holivudski par se razvodi. I dok Džej Lo samouvereno korača napred, Ben ponovo traži utehu u ljudima oko sebe 

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

I drugi brak Bena Afleka uskoro će se okončati, pošto je Dženifer Lopez prošle nedelje u Los Anđelesu podnela zahtev za razvod od njega.

 

Samo dve godine od kad su se venčali Dženifer Lopez i Ben Aflek nalaze se pred teškom odlukom. Budući da već dugo njihov odnos ne funkcioniše kako treba lepa pevačica odlučila je da podnese zahtev za razvod braka.

 

Mnogo se pisalo o tome da Ben vreme provodi sa bivšom ženom Dženifer Garner, a onda je viđen sa glumicom Kik Kenedi, ali je priroda te veze ostaje nepoznata.

U međuvremenu, dok se završava razvod od Lopeza, 52-godišnji Aflek se u velikoj meri oslanja na jednog od svojih najstarijih prijatelja za podršku u teškim vremenima.

 

Aflek se sastaje sa Metom Dejmonom


Nakon što su sarađivali na više filmova koji su postali veliki hitovi širom sveta, Met Dejmon i Ben Aflek stvorili su prijateljski odnos, a Ben je često u Metu pronalazio rame za plakanje kad god je zapadao u probleme.

 

Isto se desilo i sada kada je na kraju puta sa Dženifer Lopez za koju su svi mislili da je žena njegovog života.

 

MET DEJMON I BEN AFLEK SU VEĆ DUGO GODINA NAJBOLJI PRIJATELJI
MET DEJMON I BEN AFLEK SU VEĆ DUGO GODINA NAJBOLJI PRIJATELJI foto: EPA/JIMMY MORRIS

Dvojica glumaca su 2022. godine osnovali sopstvenu produkcijsku kompaniju, a u nedelju uveče, Aflek se pridružio Dejmonu i njegovoj supruzi Lusijani Barozo na večeri u LA restoranu Toskana.


Aflek se ležerno obukao za večeru, ali je delovao je kontemplativno, potišteno kada je izlazio iz restorana, dok je Dejmon bio savršeno raspoložen. Dejmon je u braku sa Lusijanom Barozom od 2005. godine, a zajedno imaju četvoro dece.

 

BEN AFLEK UTEHU TRAŽI U NAJBOLJEM PRIJATELJU
BEN AFLEK UTEHU TRAŽI U NAJBOLJEM PRIJATELJUfoto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Aflek takođe ima troje dece sa bivšom suprugom Dženifer Garner. Dok je on pre nekoliko dana ispraćao najstariju ćerku Vajolet na Univerzitet Jejl, Lopezova je podnela zahtev za razvod braka. 

 

Afleku je tokom teških dana utehu često pružala Dženifer Garner, ali među njima, osim roditeljske brige za zajedničku decu, za sada nema ništa više.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava između Bena i Dženifer Lopez?

 

makonda-tracker