jasno je

Pokušala je da se sakrije od medija, njen izraz lica govori sve: Najnovija fotografija Kejt Midlton obišla svet

0

Princeza je opet izazvala pažnju dok je sa Vilijamom išla u crkvu 

KEJT USLIKANA TOKOM ODLASKA NA MISU
KEJT USLIKANA TOKOM ODLASKA NA MISU foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton uslikana je danas dok je sa svojim suprugom išla na na nedeljnu službu. Ona nije planirala da se fotografiše, već su je fotografi uhvatili dok se vozila ka svom odredištu.

 

Tom prilikom ona je okrenula glavu kako bi izbegla direktan susret sa fotoaparatom, ali jasno je bilo da se smeši i uživa jer se vraća normalnom načinu života.

 

Budući da se leči od raka Kejt se ne pojavljuje često u javnosti, što izaziva razne sumnje, spekulacije, a bilo je i teorija zavere o njenom zdravstvenom stanju.

Ovo sve je prekinuto kad se pojavila na proslavi Čarlsovog rođendana, a zatim  i na Vimbldonu, kako bi pobedniku Karlosu Alkarazu uručila pobednički trofej.

 

Ovo je treći put da za kratko vreme da princezu vidimo u javnosti i ako je suditi po fotografijama njen oporavak ide baš onako kako bi trebalo, iz dana u dan se oseća sve bolje i bolje.

1 / 6 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Osim Kejt i Vilijama u povorci koja se kretala ka crkvi viđeni su i kralj Čarsl III, kraljica Kamila, vojvoda i vojvotkinja od Edinburga sa njihovim sinom i Tim Lorens.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska monarhija na pomolu velike krize

 

makonda-tracker