iznenadila sve

Stopila se sa ljudima, nije želela da bude primećena: Kejt Midlton viđena na mestu na kojem je niko nije očekivao

0

Čini se da je princezi dosadilo da se krije, pa je potražila malo zabave van granica kraljevskog imanja

KEJT SE PONOVO POJAVILA U JAVNOSTI
KEJT SE PONOVO POJAVILA U JAVNOSTIfoto: EPA/NIC BOTHMA

Mesecim unazad britanska princeza Kejt Midlton bila je tema interrsovanja svih svetskih medija.

 

Budući da je otkriveno da boluje od raka i da se dugo nije mogla videti u javnosti to je izazvalo brojne spekulacije, nagađanja, pa i teorije zavere o njenom zdravstvenom stanju, koje je ona demantovala pojavivši se na "Pozdravu bojama", ceremoniji koja je upriličena u čast kralja Čarlsa III:

 

Nakon toga smo ponovo imali prilike da je vidimo na Vimbldonu, a od tada Palata ponovo ćuti o njenom zdravstvenom stanju, pa ne čudi što su ponovo sve oči javnosti uprte u kraljevsku porodicu.

Budući da vodi tešku bitku Kejt je, kao što se moglo videti na fotografijama, veoma smršala, a mnogi su pisali i da su je pojavljivanje u medijima i uloge koje je imala dodatno iscrpile

 

Očekivali su svi da će se ona sada ponovo povući na određeno vreme kako bi se posvetila lečenju i oporavku, ali je ona iznenadila sve. Britanski mediji su preneli da je Kejt bila na jednom neformalnom druženju.

 

Naime, Dejli mejl navodi da se cela porodica, Kejt, Vilijam i njihovo troje dece, prinčevi Džordž i Luj i princeza Šarlot, pojavili na festivalu 'Gone Vild' u Norfolku.

KEJT SE POJAVILA NA VIMBLDONU
KEJT SE POJAVILA NA VIMBLDONUfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kako su pisali, kraljevski par nije tražio nikakav poseban tretman, već je želeo da se zabavi kao svaka druga, 'obična' porodica. Jedan od razloga jeste i činjenica da nisu želeli da privlače pažnju, već su želeli da se koliko je to moguće stope sa ostalim ljudima koji su došli da uživaju na festivalu.

 

Šef Norfolk Nerf Partije, Džordžina Baron, detaljno je opisala kako se kraljevska porodica zabavljala, napominjući da je i sama Kejt dobila Nerf pištolj (koji puca penom) i „trčala okolo i igrala se u blatu sa svojom decom“.

 

- Pozvali su me iz kancelarije producentskog tima i rekli da jedna veoma posebna VIP porodica želi da učestvuje u igri. Princ i princeza od Velsa su stigli sa svojom porodicom i prijateljima i pitali da li možemo da im pružimo igru i zabavu, a mi smo uradili ono što znamo najbolje - kaže Džordžina.

 

KEJT SE OPORAVLJA I SVIMA JE DRAGO ZBOG TOGA
KEJT SE OPORAVLJA I SVIMA JE DRAGO ZBOG TOGA foto: EPA/TIM CHONG / POOL

- Moji sinovi Euan, Jenson i Junior imali su veliku čast da igraju sa princom Džordžom, princezom Šarlot i neodoljivim princom Luisom - dodala je ona.

 

Sve verne pratioce i fanove je oduševila vest o tome da je Kejt uprkos bolesti bila spremna da izađe napolje i dobro se zabavi, jer su to protumačili kao znak da je princeza pobedila bolest i da će uskoro moći da se vrati normalnom svakodnevnom životu i svojim dužnostima u kraljevskoj porodici. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska porodica na pomolu najveće krize 

 

makonda-tracker