razlika u godinama

Madona podelila sliku sa 36 godina mlađim dečkom: Kraljica popa proslavila je svoj 66. rođendan sa vršnjakom svoje ćerke

0

Razlika u godinama za pevačicu ne predstavlja problem.

Madona je proslavila 66. rođendan
Madona je proslavila 66. rođendanfoto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica popa Madona, koja je 16. avgusta proslavila svoj 66. rođendan, ponovo je dokazala da za nju godine nisu ništa više od broja.

 

Legendarna pevačica rođendan je provela u Italiji, okružena porodicom i bliskim prijateljima, uživajući u slavlju koje je bilo obeleženo glamuroznom atmosferom i neizbežnim medijskim interesovanjem.

 

Samo nekoliko dana nakon proslave, u petak, Madona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa svojim novim dečkom, Akimom Morisom, koji ima 28 godina.

 

Njihova veza izazvala je mnogo pažnje zbog velike razlike u godinama, ali Madona je poznata po tome da prkosi društvenim normama i očekivanjima.

 

Akim, koji je vršnjak Madonine najstarije ćerke Lurdes, očigledno je osvojio srce pop ikone, a njihova ljubav i prisnost vidljivi su na svakoj zajedničkoj fotografiji.

 

Madona je od Akima starija 36 godina
Madona je od Akima starija 36 godinafoto: Instagram / madonna

Madona nikada nije dozvoljavala da joj društveni standardi diktiraju život, i ovo je samo još jedan primer njenog odvažnog stava prema ljubavi i životu.

 

Njen odnos sa Akimom još jednom potvrđuje da ljubav zaista ne poznaje granice, ni kada su u pitanju godine, ni bilo šta drugo. Fanovi širom sveta nastavljaju da prate svaki korak ovog para, dok Madona, kao i uvek, ide svojim putem, slobodna i nezavisna.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zimska idile u vili na Avali Verice Rakočević i Veljka

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker