razlika u godinama

Slika i prilika slavnog tate: Mik Džeger (81) se pojavio na Olimpijskim igrama u društvu sedmogodišnjeg sina Devera

2

Mik Džeger je imao posebnog pratioca sa sobom na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Mik Džeger nedavno je napunio 81 godinu
Mik Džeger nedavno je napunio 81 godinufoto: EPA-EFE/Evert Elzinga

U subotu 27. jula legendarni pevač Rolling Stones-a koji je sveže napunio 81 godinu viđen je kako sedi na tribinama sa svojim sedmogodišnjim sinom Deverom, dok su zajedno gledali mačevanje.

 

Mik Džeger koji je upravo dan pre toga proslavio svoj rođendan, bio je veoma prisutan i pažljiv prema svom sinu, razgovarajući sa njim dok su pratili meč.

 

Pre nego što će sa naslednikom krenuti put Olimpijskih igara u Parizu, poznati zavodnik oduvao je sa torte 81 svećicu u prisustvu svoje 44 godine mlađe izabranice Melani Hemrik.

 

Frontmen rok benda The Rolling Stones ukupno ima osmoro dece, a njegov najmlađi naslednik Dever mlađi je čak i od Džegerovih unuka.

 

U mladim danima bio je više posvećen svojoj blistavoj karijeri nego porodici, a danas u domu koji je izgradio sa Melani Hemrik Mik vodi idiličan i posvećen ženi i detetu život.

 

Legendarni roker oduševio je javnost kada se u subotu sa sedmogodišnjim Deverom pojavio na tribinama mačevalačkog meča u "gradu svetlosti". Nosio je mornarsku bejzbol kapu i belu duksericu, dok je mali Devi bio obučen u mornarski blejzer i košulju.

 

Mik Džeger dobio je najmlađeg sina u 75. godini
Mik Džeger dobio je najmlađeg sina u 75. godinifoto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Prošle nedelje Mik Džeger proslavio je svoj 81. rođendan sa devojkom Melani Hemrik i njihovim sinom Deverom, kojeg su dobili 2016. godine.

 

Na fotografijama koje je Hemrik podelila na Instagramu kao deo rođendanske čestitke, Devi se može videti kako drži oca za ruku iza pozornice na koncertu.

 

Na još jednoj simpatičnoj fotografiji, tročlana porodica se smeši zajedno ispred Botaničke bašte u Atlanti. Devi se slatko smeškao u uglu selfija pored svojih roditelja.

 

– Srećan rođendan, ljubavi! Volimo te – napisala je Melani ispod objave, uz emotikone srca.

 

Melani i Mik upoznali su se u februaru 2014. godine u Japanu u bekstejdžu koncerta grupe The Rolling Stones. Njihova veza pretvorila se u romantičnu u junu iste te godine.

 

Melani i Mik vole se već 10 godina
Melani i Mik vole se već 10 godinafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

U javnosti je veliku buru izazvala činjenica da je Hemrikova (37) čak 44 godine mlađa od Džegera (81) i 17 godina mlađa od njegove najstarije ćerke Karis (54). Ipak, slavni par to nije sprečilo u ljubavi koja i dan danas, 10 godina kasnije traje.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

makonda-tracker