lepe vesti za ovaj par

Milijarder će postati otac u 68. godini, a ostavio je suprugu zbog 32 godine mlađe žene na najbolniji način

0

Čuveni milijarder koji podržava Donalda Trampa postaće otac, a još uvek se nije zvanično razveo od svoje (i dalje zakonite) supruge.

Alina de Almeida i Džon Polson čekaju svoje prvo dete
Alina de Almeida i Džon Polson čekaju svoje prvo detefoto: ROB RICH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Milijarder Džon Polson i njegova verenica Alina de Almeida čekaju prvo dete, prenose američki mediji. Kako budući roditelji ističu, veoma su uzbuđeni, a beba je planirana, tako da im trudnoća nije bila iznenađenje.

 

— Ovo nas nije iznenadilo. Zajedno smo tri godine i uvek smo želeli porodicu. Znam da će Džon biti sjajan otac. Samo se nadamo da je beba zdrava, dečak ili devojčica, svejedno nam je — rekla je De Almeida (36).

 

Njih dvoje su se verili u aprilu, ali Polson je i dalje u toku brakorazvodne parnice sa suprugom Dženi. Ipak, svojom novom verenicom želi da se oženi čim razvod bude konačan.

 

Ovo će biti Alinino prvo dete, dok Polson ima dvoje dece iz prošlog braka. 

 

Nemam nikakve simptome trudnoće, osim što se osećam prelepo. Nemam mučnine, ne povraćam, radim jogu i vozim bicikl, i dalje smo vrlo društveni — rekla je buduća mama.

 

Polson (68) trenutno prikuplja donacije za Donalda Trampa i njegovu predsedničku kampanju, a uspeli su da prikupe čak 50 miliona dolara tokom događaja koji su organizovali u njegovom domu na Palm biču u Kaliforniji.

 

Džon Polson i Alina de Almeida sa Melanijom i Donaldom Trampom
Džon Polson i Alina de Almeida sa Melanijom i Donaldom Trampomfoto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Od prethodne parrnerke Dženi rastao se posle 21 godinu braka, a od tada su u pravom malom ratu.

 

Nažalost, naš brak nije uspeo. Razvodi su i česti i teški. Alina i ja smo presrećni zajedno, a voleo bih da i Dženi pronađe sreću – rekao je Džon jednom prilikom.

 

Ostavio zbog ženu zbog 32 godine mlađe

 

Polson je od 2000. godine oženjen Dženi Zaharijom, rumunskom emigrantkinjom s kojom ima ćerke Žizel i Danijel.

 

Nakon više godina srećnog života u luksuznoj kući na Menhetnu vrednoj 14,7 miliona dolara, Džon Polson se 2021. godine iselio i započeo zajednički život sa svojom novom devojkom, tvrde strani mediji.

 

Mediji su prenosili da je Polson suprugu varao sa sadašnjom partnerkom, a ubrzo juje i zvanično ostavio
Mediji su prenosili da je Polson suprugu varao sa sadašnjom partnerkom, a ubrzo juje i zvanično ostaviofoto: ROB RICH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako oni pišu, Polson uživa sa 32 godine mlađom lepoticom u glamuroznom stanu na Petoj aveniji, a navodno je neko vreme varao svoju suprugu s njom.

 

Biznismen i influenserka ni u jednom trenutku nisu krili svoju ljubav i sreću, pa se često pojavljuju za jedno na gala večerama i skupovima slavnih, a često putuju.

 

Ponizio ju je zbog toga koliko je brzo započela njegova nova veza. Nije bilo obaveštenja, nije bilo ljubaznosti. Krajnje je nepristojno i bez imalo poštovanja to što nije mogao malo da pričeka – rekao je za medije izvor blizak uskoro bivšoj supruzi milijardera.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Lazar Ristovski napunio 71 godinu

 

makonda-tracker