drži reč

11 godina je nije video, odrekla se njegovog prezimena: Zbog ponašanja Toma Kruz prema ćerki mnogi kažu da je - lud!

0

Na ime njene školarine uplaćuje ogromnu sumu novca, a ona neće da čuje za njega 

TOM KRUZ DAJE OGROMNE PARE ZA SURI, A ONA GA SE ODRKLA
TOM KRUZ DAJE OGROMNE PARE ZA SURI, A ONA GA SE ODRKLA foto: Profimedia

Glumac Tom Kruz svojoj ćerki Suri godišnje plaća članarinu od čak 65.000 dolara iako sa njom nema gotovo nikakav kontakt. Njih dvoje, kako pišu strani mediji, nisu viđeni zajedno 11 godina, a ona se nedavno odrekla njegovog prezimena.

 

 Suri Kruz je sada brucoš na privatnom univerzitetu u Pitsburgu u Pensilvaniji. Ona se u svoj novi dom uselila u nedelju, a uz nju je u ovim važnim trenucima bila njena majka Kejti Holms.

 

Poznato je da je ovo prestižni univerzitet i da je suma koja se na ime školarine mora uplatiti velika, ali Suri, kao i njena majka neće morati da brinu o tome.

Umesto njih, Surin otac Tom Kruz će uplatiti školarinu, kako bi ona mogla da se školuje. Još 2012. godine, kada se razveo od Kejti nakon šest godina braka, odlučeno da će on morati da pokrije sve troškove njenog školovanja.

 

Dokumenti o razvodu otkrivaju da Tom plaća Surijeve troškove, uključujući "medicinske, stomatološke, osiguranje, obrazovanje, koledž i druge vannastavne troškove".

 

- Tom zaista plaća Surinu školarinu, uvek je plaćao njeno školovanje i nikada ne bi prestao jer je stand-up momak - rekao je Tomov prijatelj za DailiMail.com. Godišnja školarina je 65 hiljada dolara.

 

TOM MORA DA PLAĆA SURI ŠKOLARINU, JER JE SUD TAKO ODREDIO
TOM MORA DA PLAĆA SURI ŠKOLARINU, JER JE SUD TAKO ODREDIO foto: EPA-EFE/NEIL HALL

- Nikada nije oklevao da plaća alimentaciju i troškove ćerke. On poštuje svoju reč. On ispunjava svoju obavezu.

 

Ipak, on verovatno više neće plaćati Kejti 38.000 dolara godišnje za izdržavanje dece jer Suri sada ima 18 godina i više nije dete.

 

Mnogima je bilo teško da poveruju u činjenicu da Tom toliko novca izdvaja za školovanje i izdržavanje Suri s obzirom da se nisu slikali zajedno više od decenije, pa kažu da je on definitivno - lud. Ipak, budući da ga sud obavezuje, Tom nema drugog izbora.

 

Njihov poslednji zajednički snimak u javnosti bio je u aprilu 2013.

Suri je nagovestila da nije u dobrim odnosima sa ocem i da je promenila prezime iz Kruz u Noel. Noel je Kejtino srednje ime.

 

SURI OCA NIJE VIDELA 11 GODINA
SURI OCA NIJE VIDELA 11 GODINA foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U međuvremenu, DailiMail.com je izvestio da se Suri raduje što kreće na fakultet i da joj ne pada teško što će deliti sobu sa drugim devojkama.

 

- Suri želi puno iskustvo na koledžu, pa će deliti sobe u studentskom domu i imaće cimera. Uzbuđena je zbog novog poglavlja u svom životu - rekao je insajder za DailiMail.com.

 

SURI JE SA MAJKOM DOŠLA DA UPIŠE FAKULTET
SURI JE SA MAJKOM DOŠLA DA UPIŠE FAKULTET foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Umesto u luksuznom trosobnom visokospratnom stanu mame Homes u Njujorku, tinejdžerka će biti u zajedničkoj spavaonici. Sobe mogu biti za jednu osobu, dve ili tri, zavisno od potrebe i cene. Jedna od soba ima dva kreveta na sprat, što znači da u prostor može da se nagura čak četiri učenika.

 

Većina soba u spavaonicama ima nameštaj: tu je krevet za jednu osobu sa prostorom ispod za odlaganje, komoda na pet nivoa, radni sto sa tri fioke i stolica.

 

Kompleks ima mnogo sadržaja kao što su TV salon, radna soba, prostor za rekreaciju, vešeraj i kuhinja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu 

 

makonda-tracker