nećete verovati

Slavna pevačica će biti nova predvodnica Sajentološke crkve? Tom Kruz daje sve od sebe da je uvuče u kandže verske sekte

0

Holivudski predstavnik Sajentološke crkve Tom Kruz želi da ova slavna pevačica preuzme postane član verske sekte i preuzme njegovu ulogu.

Tom Kruz je najpopularniji predvodnik Sajentološke crkve
Tom Kruz je najpopularniji predvodnik Sajentološke crkvefoto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Holivudski glumac Tom Kruz poznati je predvodnik ozloglašene Sajentološke crkve, zbog koje je čak prekinuo sve veze sa članovima svoje porodice.

 

Pored njega, mnoga slavna imena upisana su na spisak članova ove verske sekte, a da se o tome i ne govori.

 

U toj grupi našla se i tetka jedne od najpopularnijih pevačica današnjice, koja bi uskoro i sama mogla da poklekne pod pritiscima najpoznatijeg holivudskog sajentologa i pridruži se njegovoj misiji.

 

Nensi Kartrajt žena je koja u originalnoj verziji hit crtane serije Simpsonovi pozajmljuje glas liku Barta Simpsona. 

 

Iako je vaspitavana u duhu rimokatoličanstva, američka glumica se 1991. godine priključuje Sajentološkoj crkvi, a 2007. prima Nagradu laureata pokrovitelja sajentologije, za godišnji doprinos crkvi u iznosu od vrtoglavih 10 miliona dolara.

 

Kao neko ko je oduvek pokazivao spremnost da ovoj verskoj zajednici donira čak dvostruko više novca u odnosu na svoju godišnju zaradu, Nensi slovi za uvaženog člana Sajentološke crkve.

 

Ipak, ono što malo ko zna jeste to da je Kartrajtova ni manje ni više nego tetka trenutno najpopularnije mlade pevačice na svetu – Sabrine Karpenter.

 

Sabrina Karpenter trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu
Sabrina Karpenter trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica na svetufoto: Matt Crossick for G / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova nada svetske muzičke scene gotovo preko noći izbacila je niz pop hitova i postala prava senzacija, a čini se da sajentolozi to sada žele da iskoriste.

 

Dobro obavešteni izvori tvrde kako Tom Kruz insistira na tome da se Sabrina učlani u njihovu versku zajednicu, kako bi postala nova selebriti predstavnica sajentologije.

 

O ovoj povezanosti vlasnice hita "Espresso" sa zloglasnom crkvom nije se znalo gotovo ništa, a sada se mnogi pitaju da li je upravo to razlog njenog naglog uspeha na svim platformama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker