sa-vr-še-no!

Kraljica Ranija od Jordana očigledno je najtrendi baka na svetu, a stajling za prvi susret s unukom je čista perfekcija

0

Kraljica Ranija od Jordana je postala baka, a za prvi obilazak unuke Iman birala je apsolutno savršen stajling koji je prava mera i elegantnog i ležernog.

Kraljica Ranija od Jordana s unukom Iman
Kraljica Ranija od Jordana s unukom Imanfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljevska porodica pre nekoliko dana postala je bogatija za još jednog člana, a supruga prestolonaslednika trona, princa Huseina, princeza Radžva al Husein, rodila je devojčicu.

 

Beba je dobila ime Iman i ona je prvo dete princa Huseina i princeze Radžve. U saopštenju kraljevskog hašemitskog dvora navodi se da je devojčica rođena 3. avgusta.

 

Ponosna baka, kraljica Ranija od Jordana, oglasila se porukom zahvalnosti.


Hvala Bogu za njegove najveće darove. Ulepšali ste nam živote našom dragocenom unukom Iman. Neka nas Bog sve sačuva. Čestitam Huseinu i Radžvi i neka im Bog ispuni živote blagoslovima i zadovoljstvom – napisala je kraljica Jordana na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

Stil kraljice Ranije za susret s unukom

 

Na zvaničnom Instagram nalogu kraljevske porodice Jordana objavljena je fotografija princa sa bebom, a tu se našla i novopečena baka, kraljica Ranija, koja je ponosno držala bebu.

 

Kraljica Ranija i kralj Abdulah II od Jordana upoznaju unukuIman
Kraljica Ranija i kralj Abdulah II od Jordana upoznaju unukuImanfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za prvi susret s unukom kraljica je birala fantastičan i udoban stil, koji je perfektna kombinacija i kežual i elegantnog.

 

Ponela je kombinaciju brenda Zimmermann, odnosno lanene pantalone s visokim strukom i širokim nogavicama, koje je uklopila s košuljom sa zlatnom dugmadi. Čitava kombinacija je u najsvetlijim mint tonovima, a sve je dodatno osvežila Fendi torbicom i Dior salonkama, kao i dijamantskom ogrlicom, koju će možda jednog dana i pokloniti Iman.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Potresna ispovest žene koja traži ukradenu sestru!

 

makonda-tracker