radost zbog prinove

STIŽU RODE U KRALJEVSKU PORODICU: Kraljica Ranija (53) ne krije radost zbog najlepše uloge koja je čeka!

0

Kraljica Ranija od Jordana (53) ne krije svoju radost usled iščekivanja najnovijeg člana porodice.

Kraljevski par Jordana iščekuje svoje prvo unuče
Kraljevski par Jordana iščekuje svoje prvo unučefoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljevska porodica nedavno je objavila radosnu vest koja je oduševila javnost – očekuju prinovu!

 

Na svom Instagram profilu kraljica Ranija podelila je dirljivu fotografiju svog najstarijeg sina princa Huseina i njegove trudne supruge princeze Rajve.

 

Ovom fotografijom kraljica je sinu čestitala 30. rođendan, a kraljevska porodica ne krije sreću zbog najnovijeg člana koji će uskoro stići.

 

Kraljica Ranija poznata je po svojoj prisnosti sa narodom, a ovoga puta još jednom je pokazala koliko joj je porodica važna. Na fotografiji koju je podelila, princ Husein i princeza Rajva zrače srećom i ljubavlju, dok ponosno pokazuju princezin trudnički stomak.

 

Srećan 30. rođendan mom dragom sinu Huseinu. Jedva čekam da vidim tebe i Rajvu u ulozi roditelja – napisala je u emotivnoj objavi.

 

 

Vest o prinovi unela je radost ne samo u kraljevsku porodicu, već i među narod Jordana. Prestolonaslednik Jordana i princeza Rajva venčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji koja je privukla pažnju širom sveta.

 

Njihova ljubav i posvećenost jedno drugom su inspiracija mnogima, a sada će njihova porodica biti obogaćena dolaskom novog člana i prvog unučeta kraljice Ranije i kralja Abdula II.

 

 

Moja majka je već pre nekoliko nedelja počela da kupuje stvari za bebu – izjavio je mladi Husein za Al Arabiya početkom maja.

 

Deca će sve promeniti, to je sigurno. Ne znam šta da očekujem, ali mi smo veoma uzbuđeni, kao i cela porodica – dodao je jordanski prestolonaslednik.

 

 

Reakcije na objavu kraljice Ranije bile su izuzetno pozitivne. Hiljade pratilaca izrazilo je svoje čestitke i dobre želje u komentarima, deleći radost zbog prinove.

 

Očekuje se da će ovaj događaj dodatno osnažiti veze između kraljevske porodice i naroda, jer su Husein i Rajva izuzetno popularni među mladima, zahvaljujući svom modernom pristupu kraljevskim dužnostima i bliskosti sa javnošću.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

 

 

makonda-tracker