bodre orlove

I Anastasija Gudelj je bila među njima: Poznate Srpkinje na tribinama u Nemačkoj birale su iste autfite za utakmicu

1

Utakmica Srbije i Slovenije okupila je poznate Srpkinje na tribinama u Minhenu, a sve su nosile iste autfite.

Anastasija Gudelj na tribinama pred utakmicu
Anastasija Gudelj na tribinama pred utakmicufoto: Nemanja Nikolić

Fudbalska reprezentacija Srbije u Minhenu igra protiv Slovenije meč drugog kola C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a dok pred malim ekranima bodrimo srpske orlove, njih na tribinama, pored vernih navijača, bodre njihove porodice i izabranice.

 

Među njima je Anastasija Gudelj, koja u Nemačkoj prati svog supruga, fudbalera Nemanju Gudelja, ali ovog puta nije sama, već joj društvo pravi njena mama Svetlana Ražnatović, kao i svekrva Olivera i zaova Vanja Gudelj.

 

Anastasiju su domaći foto-reporteri fotografisali na tribinama, zajedno sa Cecom, Oljom i Vanjom Gudelj, a sve četiri su bile zauzete dok su iščekivale da meč počne.

Zanimljivo je da su sve četiri nosile nacionalne dresove, i to one na kojima je pisalo Gudelj, a Ceca je nosila i kačket na kom piše Srbija. Na pitanje medija ovih dana ko joj je omiljeni fudbaler, Ceca je, logično, odgovorila da joj je omiljen niko drugi do njen zet Nemanja Gudelj.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Poznate Srpkinje koje su se našle u publici sve su bile obučene upravo u nacionalne dresove, a među njima je bila i Sofija Milošević, koja bodri partnera Luku Jovića, dok je njen dres bio crvene boje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ovacije za Novaka Đokovića na Alijanc areni

 

makonda-tracker