emotivan

Kralj Čarls šalje tajnu poruku princu Hariju iz zamka Balmoral: Jedan gest uliva nadu da ipak nije sve izgubljeno

0

Kralj je stigao u svoj zamak i već ima nešto važno da poruči sinu koji već godinama ne živi sa njim

foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia
foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Kralj Čarls je otpočeo svoj letnji odmor u zamku Balmoral gde će provesti neko vreme uživajući u prirodi, družeći se sa životinjama, odmarajući se dok ne dođe vreme da se opet vrati kraljevskim dužnostima.

 

Čim je stigao na mesto koje obožava on je poslao skrivenu poruku princu Hariju gestom punim ljubavi.

 

Ovaj 75-godišnjak je podsetio fanove na svog mlađeg sina kad se ponovo susreo sa ponijem koji je jednom pokušao da odgrize Harijeve prste. Ovo su mnogi protumačili kao čin kojima pokazuje da mu uprkos svemu mlađi sin i te kako nedostaje. 

Monarh je bio sav nasmejan dok je gledao 15-godišnjeg ponija koji je jednom gricnuo pokojnu kraljicu tokom posete zamku Stirling 2017. i pokušao da gricka Harijeve prste tokom njegove posete Edinburgu sa Megan Markl 2018. .

 

Tradicija je da britanski monarh pregleda imanje nakon što dođe u njega tokom letnje pauze, ali osmeh na njegovom licu govori da u njemu još uvek ima emocija prema odmetnutom sinu.

 

KRALJ ČARLS POKAZAO DA MU NEDOSTAJE HARI
KRALJ ČARLS POKAZAO DA MU NEDOSTAJE HARI foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Tokom odmora u Balmoralu kralj očekuje da će mu se tu pridružiti i žnekoliko članova porodice uključujući princa i princezu od Velsa i njihovo troje dece.

 

Uprkos tome što mu, čini se nedostaje, ne očekuje se da će se princ Hari, Megan Markl i njihova deca princ Arči i princeza Lilibet uskoro pridružiti kraljevskoj porodici na ovom njima omiljenom mestu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa 

 

makonda-tracker