ostali su prijatelji

Nakon razvoda od pevačice otpočeo je novi život: Bivši muž Nine Badrić stari kao vino, jednom fotografijom sve oduševio

0

Nina o razvodu nikad javno nije želela da govori, ali je poznato da se par razišao nakon 12 godina ljubavi
 

NINA JE BILA U BRAKU SA BOGATIM BIZNISMENOM
NINA JE BILA U BRAKU SA BOGATIM BIZNISMENOM foto: Instagram / badrich

Pevačica Nina Badrić je 6 godina bila u vezi sa milionerom Bernardom Krasniće, za kojeg se posle toga i udala. Ipak, nakon još 6 lepih godina par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubavnu priču.

 

Nina je nastavila tamo gde je stala, posvetila se muzici, uživanju, druženju sa prijateljima i vredno je radila gradeći karijeru na kojoj joj danas mnoge koleginice zavide. O ljubavi i rastanku nikada javno nije govorila, baš kao ni Bernard, koji je otpočeo novi život.

 

Posle izvesnog vremena ona se oženio Laticom Ivanišević, direktorkom jedne marketinške agencije. Njihov skladan brak upotpunili su sa dvoje divne dece i žive daleko od svetla reflektora jednostavnim i normalnim životom.

U javnosti se ne može često videti, ali zahvaljujući društvenim mrežama nedavno smo dobili priliku da vidimo kako Bernard izgleda.

 

Nakon što je objavio fotografiju na kojoj je sa porodicom mnogi su primetili da se dosta promenio. Dobio je poneku sedu vlas, ali i dalje je veoma zgodan i privlačan muškarac, žene bi rekle, stari kao dobro vino.

BERNARD KRASNIĆ S PORODICOM KOJU OBOŽAVA
BERNARD KRASNIĆ S PORODICOM KOJU OBOŽAVAfoto: Facebook Printscreen / bernardkrasnic

Iako nije nikad direktno priznala zašto se razvela od Bernarda jednom prilikom Nina je dala jednu izjavu o muškarcima, a mnogi smatraju da je u njoj baš dala odgovor na pitanje zbog čega je prekinula romansu sa poznatim milionerom.

 

- Najgore što mi se dogodilo je kada je moj muškarac prestao da bude zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno - rekla je, pa je dodala:

 

NINA UŽIVA U MUZICI, DRUŠTVU I PRIJATELJIMA
NINA UŽIVA U MUZICI, DRUŠTVU I PRIJATELJIMAfoto: Instagram / badrich

Takvima ne dajem drugu šansu. Ne treba čoveku suditi prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to ne bi trebalo da se osvrćemo. Ima i te kako prekrasnih muškaraca.

 

Iako su se odavno razišli Nina i Bernard su pre izvesnog vremena viđeni zajedno u javosti što samo govori u prilog činjenici da je svako krenuo svojim putem, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

 

Bonus video:

Proslava rođendana  Nine Badrić

 

makonda-tracker