šljokičavo čudo

I za plažu i za grad: Kupaći kostim Nine Badrić pravo je malo savršenstvo – pristupačan & imponuje svakoj ženskoj građi

2

Najnoviji kupaći kostim Nine Badrić je san snova i svaka žena bi trebalo da ga ima u svom garderoberu!

Nina Badrić ima zavidnu kolekciju kupaćih kostima
Nina Badrić ima zavidnu kolekciju kupaćih kostimafoto: Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić (52) poznata po svom besprekornom glasu, ali i sofisticiranom stilu ponovo osvaja modnu scenu, ali ovoga puta na plaži.

 

Kao prava moderna žena koja zna šta želi, Nina se uglavnom odlučuje za jednodelne kupaće kostime koji odišu elegancijom i samopouzdanjem.

 

Njen izbor kupaćih potvrđuje da i na plaži možemo izgledati jednako šik kao i u nekom glamuroznom večernjem izdanju.

 

Slavna pevačica trenutno letuje na hrvatskom primorju i sudeći po njenim Instagram objavama, uživa u dobro zasluženom odmoru.

 

Badrićeva je juče ponovo obradovala svoje fanove kada je podelila fotku na kojoj u prelepom kupaćem kostimu pozira na palubi broda.

 

U pitanju je jednodelni šljokičavi model kupaćeg na jedno rame, koji kao saliven pristaje svakoj ženskoj figuri i na pravi način ističe ono što treba, a istovremeno pokriva sve viškove i nedostatke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina se odlučila za dizajn u braon boji koja je istakla njen preplanuli ten, a posebnost ovog komada leži upravo u tome što može biti višenamenski – osim na plažu, možete ga poneti i kao top na koktele ili elegantnu večeru.

 

Ovakav kupaći kostim umešno može zameniti sve popularnije bodije koji se mogu kombinovati sa suknjama i pantalonama i pritom izgledati fenomenalno u svakoj prilici.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

makonda-tracker