savršenstvo

Za ovo je potrebno mnogo samopouzdanja i savršena linija: Nina Badrić u izdanju zbog kojeg gori crnogorsko primorje

0

Pevačica je još jednom pokazala savršen spoj romantičnog, smelog i prefinjenog stila 

NINA U IZDANJU KOJE JE DOSTOJNO HOLIVUDA
NINA U IZDANJU KOJE JE DOSTOJNO HOLIVUDA foto: Instagram / badrich

Čuveni brend Zimmermann nastao je davno, pre više od tri decenije, kada su svoje znanje i ljubav prema modi dve sestre Niki i Simon pretvorile u odevne komade koji su definitivno više od mode.

 

Od tada one neguju prefinjen stil, a moćni odevni komadi ovog brenda mogu se videti na lepoticama širom sveta. Ni žene na Balkanu nisu ostale imune na ove fantastične kreacije, a Nina Badrić je ponela haljinu o kojoj bruji Balkan.

 

Za nastup koji je održala u Kotoru Nina je odabrala kreaciju baš ovog brenda.

U pitanju je bila svilena haljina asimetričnog kroja sa lepršavim volanima koji su padali u mnogo slojeva i golim leđima.

 

Osim veoma zanimljivog kroja, napred je kraća, pozadi duža, ima spuštena ramena, duge rukave i potpuno gola leđa, haljina je mnogima zapala za oko i zbog drečavo crvene boje, koju mogu da nose samo žene koje imaju mnogo samopouzdanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Uz ovu prelepu haljinu Nina je ponela sandale modne kuće Alaia s crvenim srcem na prednjem delu i tankom petom od 9 centimetara sa prozirnim detaljima od PVC-a.

 

Svoj stajling upotpunila je efektnim zlatnim naušnicama u obliku morske zvezde i time postigla savršen izgled i wow efekat. Mnogi njeni pratioci komentarisali su da nikada bolje nije izgledala, a bilo je i onih koji su rekli da ovako obučena može i na dodelu Oskara. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Zašto je Nina Janković odbila ulogu?

 

 

 

makonda-tracker