predivna!

Na Mikonosu nije bilo lepše! Nina Badrić ima božanstvenu haljinu za plažu koju može nositi celog leta

0

Nina Badrić je letovala na Mikonosu, gde je ponovo demonstrirala besprekoran morski stil.

Nina Badrić u savršenoj mini-haljini za letnje dane
Nina Badrić u savršenoj mini-haljini za letnje danefoto: Instagram/badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić poznata je po prefinjenom i elegantnom stilu, a bilo da je reč o njenom nastupu ili ležernoj šetnji, nema sumnje da će uvek pogoditi pravo u modnu metu.

 

Lepa Zagrepčanka letovala je na grčkom ostrvu Mikonos, odakle nosi prelepe utiske, kako je i sama podelila na svom Instagramu, a nosila je i sjajne odevne komade, po meri svake zaljubljenice u modu.

 

Nina i inače neguje elegantno-kežual stil, u zavisnosti od prilike, a za ovo letovanje spremila je kupaće kostime i haljine koje će moći da nosi celog leta, pri čemu se posebno izdvojila šarena halter haljina koju je nosila na plaži ovih dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Letnja haljna Nine Badrić

 

Ovaj model haljine zove se Awash Mystery, a reč je o mini-haljini koju potpisuje Johana Ortiz. U pitanju je pamučna halter haljina sa otvorenim leđima i efektnim prorezima u predelu struka. Dominiraju tamnije nijanse i motiv palmi, idealan za letnje dane.

 

 

Nina je kombinovala ovu haljnu s plavim minđušama, a o tome koliko joj se dopada govori i činjenica da je objavila nekoliko fotografija u istom autfitu s potpisom Ortizove.

 

Ova haljina košta nekoliko stotina dolara, ali na različitim sajtovima se može naći i po dosta sniženoj ceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nina Badrić proslavila rođendan

 

makonda-tracker