uvek u modi

Nina Badrić nosi omiljeni model kupaćeg Sare Džesike Parker: Ovaj kostim je favorit leta, a sad je jasno i zbog čega

1

Za sve dame koje vole jednostavnost ovo je jedan i jedini kupaći koji vam treba ikada 

foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT, Instagram / ninabadrich
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT, Instagram / ninabadrich

Sezona kupaćih kostima je uveliko tu. Od šarenih, drečavih pa do jednostavnih, iz jednog ili dva dela, kupaći kostimi su deo garderobe koji morate da imate u svom ormaru. 

 

Nekada zaista nije lako doneti odluku, koji kupaći kostim izabrati, a u takvim siutacijama najbolje je izabati ono najjednostavnije.

 

Tako biraju i poznate dame, Nina Badrić i Sara Džesika Parker, koje su se odlučile da kupe najjednostavnije kupaće kostime.

Ninu smo imali prilike da vidimo u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu kako uživa i pozira pre nekoliko dana na plažama Milosa u Grčkoj, a na drugoj strani sveta, pre nekoliko godina isti takav kupaći kostim je na plažama Hemptona nosila i Sara Džesika Parker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ovo je dokaz da jednostavni, jednodelni, jednobojni kupaći kostimi nikada ne izlaze iz mode. 

 

Zbog svog kroja i boje ovi kupaći kostimi skrivaju i mali višak ako ga ima na rizičnim delovima tela, a čini se da to dobro znaju i poznate dame koje ga rado nose iz godine u godinu. 

 

SARA DŽESIKA PARKER I NINA BADRIĆ IMAJU ISTE KUPAĆE KOSTIME
SARA DŽESIKA PARKER I NINA BADRIĆ IMAJU ISTE KUPAĆE KOSTIME foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ukoliko ste i vi u dilemi za koji model, boju i kroj da se odlučite skratite sebi muke i odaberite jedan ovakav, koji će biti u modi godinama i koji će učiniti da uvek izgledate super moderno, trendi i prefinjeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Vreli stajling Maje Berović 

 

 

makonda-tracker