očeva mezimica

Nazivali su je srpskom Kejt Midlton: Evo kako izgleda ćerka Emira Kusturice koja se zabavljala sa slavnim princem

0

Ćerka slavnog reditelja Emira Kusturice Dunja ne voli da se eksponira u javnosti

Ćerka Emira Kusturice prava je lepotica
Ćerka Emira Kusturice prava je lepoticafoto: Piergiorgio Pirrone / LaPresse / Profimedia

Slavni srpski reditelj Emir Kusturica nadaleko je čuven po svom umetničkom radu na polju filma.

 

Tokom svoje uspešne karijere Kusturica je sarađivao sa brojnim svetskim facama poput Monike Beluči, a svoj privatni život skriva od očiju javnosti.

 

Emir ima dvoje dece, sina Stribora i ćerku Dunju, koja je donedavno bila u žiži interesovanja zbog ljubavne veze sa naslednikom čuvene kraljevske loze.

 

U skladnom braku sa Majom Mandić Kusturica je dobio dvoje naslednika na koje može biti ponosan: dok se Stribor uspešno bavi muzikom, Dunja je stekla diplomu iz dramaturgije, nakon čega je godinu dana studirala istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu.

 

U dogovoru sa svojim ocem ubrzo je postala selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala, a u slobodno vreme bavi se temom dekolonizacije kulture.

 

Uprkos značajnim karijernim uspesima i svom zavidnom poreklu, Dunja je pre nekoliko godina postala glavna tema svih medija ni manje ni više nego zbog svog ljubavnog života.

 

Dunja i Emir Kusturica
Dunja i Emir Kusturicafoto: EPA/IAN LANGSDON

Naime, lepa Kusturičina kći zabavljala se sa Aleksandrom III Karađorđevićem, sa kojim je po prvi put "uhvaćena" upravo u popularnom Drvengradu.

 

Ubrzo nakon što su fotke sa princem procurele u javnost, Dunju su prozvali "srpskom Kejt Midlton", a mnogi su je čak proglasili i srpskom kraljicom.

 

Iako se neretko pojavljivala u javnosti sa svojom jačom polovinom, rediteljeva naslednica istakla je kako joj ta vrsta pažnje nimalo ne prija.

 

Dunja skriva svoj privatni život od javnosti
Dunja skriva svoj privatni život od javnostifoto: Antonio Ahel/ATA Images

– Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno – izjavila je ona jednom prilikom. 

 

Ipak, romansa lepe Dunje i princa nedavno je okončana nakon što su u javnost dospele fotografije na kojima se braća Karađorđević Aleksandar III i Petar III nedolično ponašaju u provodu.

 

Od tada Kusturičina ćerka još više skriva svoju intimu i govori isključivo o umetnosti i svojoj porodici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Emir Kusturica na 5.Pozorišnom Kustendorfu

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker