ne baš romantično

Njena reakcija je nezaboravna: Ovo je najbesmisleniji poklon koji je Vilijam kupio Kejt Midlton – ni danas ne zna zašto

0

Kako je istakao pre nekoliko godina, princ Vilijam još uvek ne razume zbog čega je odlučio da pokloni supruzi nešto tako neobično.

Kejt MIdlton i princ Vilijam zajedno su duže od dve decenije
Kejt MIdlton i princ Vilijam zajedno su duže od dve decenijefoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, u aprilu su obeležili 13. godišnjicu braka, tokom kog su zajedno dobili troje dece – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija.


Kraljevski par zajedno je još od studentskih dana, kada su se zaljubili na Univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj, gde su najpre bili prijatelji, a potom su započeli vezu koja je krunisana brakom.


Za to vreme, Vilijam i Kejt imali su mnogo uspona i padova, pa su nakratko i raskinuli, a u više navrata je sin kralja Čarlsa III i pokojne princeze Dajane pokazao da nije romantičan koliko biste očekivali od jednog princa.

Tako je s Kejt raskinuo telefonom, više puta je snimljen kako joj ne otvara vrata i ide sam ispod kišobrana dok njegova supruga kisne, a jednom prilikom su otkrili i da je loš u biranju poklona.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kada je 2020. gostovao u podkastu nekadašnjeg fudbalera Pitera Krauča, princ Vilijam se prisetio najbesmislenijeg dara koji je spremio za svoju dragu.


Bvši sportista je rekao da je svojoj supruzi Ebi Klensi tri godine zaredom kupovao isti poklon, a na pitanje može li Vilijam da ga nadmaši u kategoriji najgorih poklona, vojvoda od Kembridža je rekao:


Verovatno mogu. Jednom sam svojoj supruzi kupio dvogled.


On je otkrio da se to dogodilo na početku veze i našalio se da mu je to pomoglo da je zavede. Na pitanje šta je Kejt Midlton mislila o poklonu i kako je reagovala, Vilijam je ispričao:


Gledala me je i bila u stilu "To je dvogled... Šta se dešava?"... Nije prošlo dobro. Nemam predstavu zašto sam joj kupio dvogled – iskren je bio princ.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa
Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kasnije je princ Vilijam, kako su pisali britanski mediji, umeo da obraduje Kejt Midlton luksuznim nakitom, pa su međuvremenu možda iskupio za ovaj poklon.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker