svi se pitaju

Novi dijamant na ruci Kejt Midlton: Šta je uradila sa vereničkim prstenom koji je originalno pripadao princezi Dajani?

0

Princ i princeza od Velsa oglasili su se putem društvenih mreža i učesnicima Olimpijskih igara poslali snažnu poruku

Kejt Midlton je stari verenički prsten zamenila novim i drugačijim
Kejt Midlton je stari verenički prsten zamenila novim i drugačijimfoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juče je na društvenim mrežama osvanuo video putem kog princ i princeza od Velsa upućuju poruku čestitke timu birtanskih sportista uoči završetka 33. Olimpijskih igara održanih u Parizu.

 

Osim kraljevskog para, u interesantnom videu pojavilo se mnoštvo dobro poznatih lica, među kojima je bio i nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam.

 

Fanovi kraljevske porodice širom sveta brzo su primetili jedan novitet na ruci Kejt Midlton i to, ni manje ni više, nego na prstu rezervisanom za vereničko i venčano prstenje.

 

Princeza od Velsa Kejt od početka godine se retko pojavljuje i oglašava u javnosti, pa je ceo svet oduševljeno dočekao ovo njeno specijalno obraćanje sportistima.

 

Video je objavbljen na zvaničnoj Instagram stranici budućeg kralja i kraljice, a poruka koju su uputili britanskim predstavnicima na ovogodišnjim Olimpijskim igrama je prelepa.

 

– Svaka čast, kakvo neverovatno putovanje! Svaki sportista je pokazao neverovatnu posvećenost, srce i strast. Sve ste nas učinili ponosnima – pisalo je ispod pomenute objave.

 

Princeza i princ od Velsa uputili su poruku britanskim sportistima
Princeza i princ od Velsa uputili su poruku britanskim sportistimafoto: princeandprincessofwales, Instagram

Princeza od Velsa nosila je jednostavnu prugastu majicu na duge rukave brenda Ralph Lauren, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste novi detalj koji krasi domali prst Kejtine leve ruke.

 

Mada se samo na kratko našao u kadru, stručnjaci nagađaju da je reč o zlatnom prstenu obogaćenom safirima i dijamantima, baš kakav je bio i princezin verenički prsten koji je nasledila od pokojne lejdi Di.

 

Kejt je verenički prsten nasledila od pokojne lejdi Di
Kejt je verenički prsten nasledila od pokojne lejdi Difoto: Profimedia

– Iz onoga što možemo videti na snimku, Kejtin prsten izgleda kao simbol beskonačne ljubavi optočen dijamantima i dragim kamenjem – rekla je ekspertkinja za nakit Anja Volš u razgovoru za The Sun.

 

Stari prsten Kejt je sada zamenila novim
Stari prsten Kejt je sada zamenila novimfoto: EPA/ANDY RAIN

Za sada možemo samo da nagađamo o tome odakle princezi ovaj novi i šta je uradila sa Dajaninim starim tamnoplavim prstenom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker