dobro ih znate

Otac joj je poznati reditelj, majka čuvena glumica: Znate li ko su roditelji glumice Anite Lazić?

1

Imala je od koga da nasledi i lepotu i harizmu, a bogami i talenat za glumu

 

ANITA POTIČE IZ VEOMA POZNATE UMETNIČKE PORODICE
ANITA POTIČE IZ VEOMA POZNATE UMETNIČKE PORODICE foto: Instagram / anitalazic

Glumicu Anitu Lazić smo imali često prilike  da vidimo na malim ekranima, ali i na daskama koje život znače. Iako veoma popularna Anita o svom privatnom životu ne govori često u javnosti. 

 

Osim glumom Anita se bavi i novinarstvom i voditeljstvom u kojima je podjedanako uspešna.  Ona je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a mnogi kažu da je lepotu nasledila od majke.

 

Njeni roditelji su veoma poznati u Srbiji, ali ona je svoj put gradila sama pokušavajući da pronađe način da bude uspešna i najbolja u poslu koji bude odabrala.

Majka Anite Lazić je naša dobro poznata glumica Snežana Savić, koju smo gledali u brojnim domaćim serijama i filmovima, a otac joj je režiser Dragoslav Lazić.

 

Osim zbog javnog posla Dragoslav je javnosti bio zanimljiv i zbog svog uzbudljivog privatnog života. Naime, on je u poznim godinama upoznao ženu za koju je znao da kaže da je ljubav njegovog života.

 

DRAGOSLAV JE OTAC ANITE LAZIĆ
DRAGOSLAV JE OTAC ANITE LAZIĆfoto: M.M./ATAImages

Budući da je on tada već gazio osmu deceniju života i da je želeo da sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj dobije dete, odlučili su se na proces vantelesne oplodnje. 

 

MAJKA ANITE LAZIĆ JE SNEŽANA SAVIĆ
MAJKA ANITE LAZIĆ JE SNEŽANA SAVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon duge borbe u tome su i uspeli. Tako je par dobio blizance Lazara i Iskru. Njihovoj sreći tada nije bilo kraja. Danas on ima 86 godina i više ga ne možemo videti u javnosti zbog brojnih zdravstvenih problema koje ima.

 

Anita se vratila novinarstvu i sada je urednik jednog magazina.

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker