ovtvorila dušu

"Smetalo mi je što se moja majka skidala pred kamerama": Ćerka Snežane Savić ISKRENO progovorila o detinjstvu

0

Ona se prisetila dana kada je odlazila u školu i šta joj je to bilo stresno. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Glumice Snežana Savić i Anita Lazić važe za majku i ćerku koje imaju fenomenalan odnos i koje o svemu razgovaraju i diskutuju. 

 

Međutim, nije oduvek sve bilo sjajno. Postojao je jedan period kada je Snežanina naslednica imala problema sa scenama koja njena mama snima, pa je davno iskreno progovorila o takvoj situaciji.

 

— Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

Danas je situacija dosta drugačija te podržavaju jedna drugu u svemu, ali je Savićeva iznenadila sve priznanjem da i dalje brine za svoju naslednicu.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: "Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto", ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" — iskreno je rekla glumica, piše Story.

 

 

 

makonda-tracker