iznenadićete se

Gledali smo je u poznatim domaćim serijama: Da li znate koja lepa voditeljka i glumica je ćerka Snežane Savić? (FOTO)

0

Nakon što se oprobala u glumačkom poslu u seriji "Seljaci" lepa Anita Lazić je napravila kratku pauzu, a onda se ponovo posvetila glumi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svojom lepotom nekadašnja voditeljka i glumica Anita Lazić Todorović očarala je sve od kada se prvi put pojavila u javnosti. Ona je pre desetak godina radila kao voditeljka, a nakon toga je krenula majčinim stopama.

 

Ono što retko ko zna jeste da je ona ćerka glumice i pevačice Snežane Savić i režisera Dragoslava Lazića, koja se posle izleta u glumu u seriji "Seljaci" posvetila profesorskom pozivu.

 

 

U međuvremenu se predala najvažnijoj ulozi u životu - ulozi majke. Njena ćerkica Nina, koju je dobila sa dr Ivanom Todorovićem, sada je već jedanaestogodišnja devojčica, kojoj su majka i baka veliki oslonac. 

 

- Suprug i ja smo se već uhodali u ulozi roditelja - ispričala je Anita svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

- Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet. Ona je vesela beba i mnogo se smeje. Dobro napreduje, dobila je kilogram i po za mesec. Čini mi se da liči na tatu. Moje drugarice obično kažu: "Jao, Anita, izvini, ali Nina je ista Ivan", a ja im odgovaram: "Nema razloga za to izvini. Pa, ja sam svog supruga birala. On je meni prelep čovek". Ima plave okice i crnu kosicu, a čini mi se da na mene ima samo usta - ispričala je Anita samo dva meseca nakon što se ostvarila u ulozi majke. 

 

Sada kada je njena ćerka već devojčica njih dve imaju sjajan odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

Anita je zavšila novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, ali je publika imala prilike da je vidi u domaćim serijama "Seljaci", "Zvezdara", "Sve je za ljude".

 

Gde god da se pojavi svi je porede sa poznatom majkom, što mladoj urednici online magazina veoma prija.

 

Anita se okumila sa našim poznatim parom voditeljkom Ninom Radulović i Branislavom Lečićem. Njih dve su i nakon što se voditeljka razvela od supruga ostale nerazdvojne, a kume su jedan drugoj najveća podrška u svim situacijama. 

 

 

makonda-tracker