NOVI TRENDOVI

"Strašno je kad lepa žena ne zna kad treba da ostari": Snežana Savić otvoreno o DANAŠNJIM idealima lepote

2

Snežana Savić važi za jednu od naših najlepših glumica.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Savić je svojevremeno plenila lepotom i šarmom, a ulogama osvajala srca publike.

 

Snežana je upamćena po brojnim ulogama u srpskoj kinematografiji, ali je veliku pažnju dobila ulogom Maline u seriji "Srećni ljudi".

 

Podsetimo, pesma koju ona izvodi pod nazivom "Topolska osamnaest" iz gore pomenute serije, broji milionske preglede.

 

1 / 10 Foto: Dado Đilas

 

Glumica je nedavno pričala o mladosti i starosti i kako se žene suočavaju sa današnjim merilima lepote.

 

- Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača – izjavila je glumica za Blic.

 

Podsećanja radi, Savićeva je sa bivšim suprugom Dragoslavom Lazićem 1980. godine dobila ćerku Anitu, koja je danas uspešna urednica i glumica.

 

 

makonda-tracker