DOKLE?

Britanska javnost besna - zašto im kralj Čarsl ne oduzme titule!? Megan i Hari na meti najjačih kritika do sad

1

Iz dana u dan čini se da britanska javnost sve teže toleriše poteze odmetnutog para

MEGAN I HARI NA METI OŠTRIH KRITIKA JAVNOSTI U BRITANIJI
MEGAN I HARI NA METI OŠTRIH KRITIKA JAVNOSTI U BRITANIJI foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl uskoro putuju u Kolumbiju nakon što ih je u posetu pozvao predsednik te zemlje.

 

Odluka da odu u tu posetu iznervirala je veliki broj Britanaca, a čuveni britanski novinar Pirs Morgan nije imao reči hvale za ovaj par.

 

Naime, Morgan je čuveni novinar, radiski voditelj i pisac koji ima veoma britak jezik, a ne libi se da svoje mišljenje podeli sa ostatkom britanske javnosti. Ovog puta na meti kritike našli su se Hari i Megan, za koje nije imao reči hvale.

Iako su Hari i Megan dobili poziv da budu deo projekta koji radi na tome da se osnaži polažaj starih, mladih i žena u Kolumbiji, Brosnan smatra da oni nisu zaslužili da idu u Kolumbiju, jer oni više nisu članovi kraljevske porodice i treba da se ponašaju u skladu sa tim.

 

- Zašto je ovo dopušteno? Megan i Hari ovih dana ne obavljaju nikakve stvarne dužnosti u skladu s njihovim titulama, već samo pune džepove u Americi tako što neprestano blate članove kraljevske obitelji. Otkud im pravo da se šepure po svetu i pretvaraju da su članovi kraljevske porodice - piše Pirs za The Sun i dodaje:

 

MEDIJI KRITIKUJU PONAŠANJE ODMETNUTOG PARA
MEDIJI KRITIKUJU PONAŠANJE ODMETNUTOG PARA foto: CBS / Planet / Profimedia

- Postoji toliko toga što nije u redu. Trebalo bi ih zaustaviti. U javnosti se može čuti da su kralj Čarls i princ Vilijam besni zbog njihovog puta u Kolumbiju i nisam iznenađen jer je u potpunosti neprihvatljivo za bivše članove kraljevske porodice da odlaze na ovakva službena putovanja.

 

Za Pirsa oni su suparnici kraljevske porodice i tako treba da budu tretirani.

 

- Ono što me najviše ljuti je to što su Saseksovi u zabludi misleći da mogu parirati kraljevskoj porodici, uživajući u svim blagodatima kraljevskog statusa, ali bez ikakve potrebe da ispunjavaju svoje obveze prema kralju i zemlji.

 

ČARLS TOLERIŠE PONAŠANJE MLAĐEG SINA I NE PREDUZIMA NIŠTA
ČARLS TOLERIŠE PONAŠANJE MLAĐEG SINA I NE PREDUZIMA NIŠTA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Hari i Megan ne obnašaju kraljevske dužnosti od 2020. godine, ali još uvek privlače pažnju medija i javnosti. Javnost prati svaki Meganin korak i njen odnos s kraljevskom porodicom.

 

Megan je trenutno fokusirana na izgradnju karijere u Americi, ali se često spekuliše da ima planove da zaradi novac i postigne popularnost na štetu porodice čiji deo je bila nekoliko godina što veoma ljuti sve koji poštuju i vole britansku kraljevsku porodicu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker