hoće da "propeva"

Megan Markl ima novi plan od kojeg strepi kraljevska porodica: Ima samo jedan cilj i oni se plaše svake njene reči

5

Mnogi smatraju da bi ovo moglo da izazove nove sukobe u već zavađenoj porodici 

foto: GEORGES ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGES ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl odlučna je u svojoj odluci da uspe, moglo bi se reći, po svaku cenu. Ona je, prema pisanju stranih medija, skovala novi plan koji bi mogao da joj pomogne da zaradi više novca, ali koji bi mogao da zakoplikuje odnos sa porodicom njenog supruga.

 

Čini se da je malo verovatno da će Megan Markl i britanska kraljevska porodica ikada više biti na istoj strani, a to se neće promeniti ako se njeni navodni novi planovi ostvare.

 

Kada je uplovila u brak sa princom Harijem odlučila je da napusti Ameriku i dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo gde su otpočeli zajednički život. Ipak, tretman koji je imala u okviru kraljevske porodice i britanske tabloidne štampe joj se nije dopao, pa je odlučila da stavi tačku na svoj život u Britaniji i otpočne sve ispočetka u Americi.

Tako su se Hari i Megan ponovo obreli u Sjedinjenim Američkim Državama, pri čemu su se oboje odrekli svojih kraljevskih titula.

 

Megan je bila veoma otvorena u vezi sa borbama za mentalno zdravlje kroz koje je prošla u to vreme i čak je priznala da je imala samoubilačke misli jer je svaki deo njenog ličnog života bio istražen i objavljen.

 

Markle spremna da "peva"


Prema izvorima, Megan planira da da sve od sebe kako bi svoju karijeru vinula u visine i nastavila tamo gde je stala pre nego što je otišla da živi u Britaniju.

 

MEGAN SPREMNA DA PRIČA,  HARIJEVA PORODICA STREPI
MEGAN SPREMNA DA PRIČA, HARIJEVA PORODICA STREPI foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

- Među njihovim prijateljima se priča da je vreme da se skinu rukavice i ukine diplomatija  - rekao je izvor za Closer, pa je dodao:

 

- Postoji veliko interesovanje za sve što Megan ima da kaže, bilo da je to u obliku još jednog intervjua ili čak njenih memoara. Ona ima potencijal da zaradi apsolutno bogatstvo i razjasni mnoga pitanja.

 

Kako se navodi oni su sada primorani da smisle strategiju koja će im pomoći da zarade mnogo novca, a jedna od opcija na stolu je da Megan u potpunosti iznese svoju stranu priče.

ŠUŠKA SE DA BI I MEGAN MOGLA DA NAPIŠE MEMOARE
ŠUŠKA SE DA BI I MEGAN MOGLA DA NAPIŠE MEMOAREfoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Glasine o tome da je Markle napisala knjigu koja bi kraljevskoj porodici zaista pružila razlog za brigu, rasprostranjene su otkako su objavljeni memoari princa Harija 'Spare'.

 

Ono što naročito brine sve jeste činjenica da se Hari zbog članova svoje porodice donekle suzdržavao u svojim memoarima, ali se sumnja da će isto učiniti Megan. Ona baš nema ni jedan razlog da detalje zadrži za sebe, baš naprotiv. 

 

Ukoliko objavi knjigu svi su sigurni da neće imati milosti prema svakom ko joj je tokom životu u kraljevskoj porodici naneo zlo, pa mediji s pravom pišu da se članovi kraljevske porodice baš zbog toga plaše svake njene reči. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker