hoće da "propeva"

Megan Markl ima novi plan od kojeg strepi kraljevska porodica: Ima samo jedan cilj i oni se plaše svake njene reči

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Nada

14-08-2024 02:31h
Nakon sto su je primili u svoj dvorac, ugostili njenu majku, napravili vencanje iz bajke, dali silne poklone... treba ih " popljuvati ". Hej ! Kakav covek moras biti da sve to uradis?! Zena je bolesna i treba joj pomoc.Sokirala se kad je uvidela da je nedorasla ulozi clana kraljevske porodice. Njen veliki EGO je bio povredjen. Koju kasicicu da upotrebi za caj?

hm

14-08-2024 09:21h
A koga je briga sta ona misli? Da je normlan, Hari bi se pod hitno razveo od nje.

Uuuuuu

14-08-2024 09:22h
Bas im se svima tresu gace od straha! Kako da ne!

da da

14-08-2024 09:22h
Ova guska lako moze da prodje kao Dijana ako ne prestane da talasa i laprda.

Anna

14-08-2024 22:34h
Imala je tretman mnogo bolji nego sto ga je zasluzila svojim nepostovanjem tradicije porodice u koju je ušla i svojom apsolutnom nesposobnošçu da razume i uklopi se u pravila ponašanja tog društva.A da se oni plaše nJe I njenih izmišljotona,pa,teško.Bolje joj je da pazi da ne dobije tužbe za spletkarenje i narušavanje tudje privatnosti.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: