ovako izgleda njegova nežnija polovina

Prvo su se družili godinama, pa zavoleli: Vanja Marinković i njegova supruga imaju predivnu ljubavnu priču

0

Košarkaš Vanja Marinković već godinama voli samo jednu ženu, svoju tajnovitu suprugu Ninu.

foto:  Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije pokazala je koliko je i fizički i mentalno jaka, a na ovim Olimpijskim igrama u Parizu osvojili su bronzanu medalju, premda su zaslužili i zlatnu. 

 

Nakon dramatičnog polufinala, gde su nam rivali bili košarkaši Sjedinjenih Američkih Država, naši košarkaši su pokazali i dokazali da su oni pravi tim iz snova (dream team).

 

Jedan od sjajnih igrača naše reprezentacije bio je Vanja Marinković, o čijem životu se ne zna mnogo, kao što je to, uostalom, slučaj sa većinom naših košarkaša.

 

 

On već godinama voli istu ženu, a njegova supruga ne voli da se javno eksponira, pa je i zaključala profil na društvenim mrežama.

 

Kako izgleda Nina Mandić Marinković, supruga Vanje Marinkovića?

 

Retke su fotografije Vanje i njegove supruge Nine Mandić Marinković, a jedna fan stranica na Instagramu posvećena košarkašu objavila je svojevremeno njihovu fotografiju iz mlađih dana.

 

 

 

Vanja i njegova supruga išli su zajedno u Sportsku gimnaziju, a družili su se godinama pre nego što su postali emotivni partneri, preneli su domaći mediji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Košarka je nezamisliva bez Dude: Beograd dobio teren posvećen Dušanu Ivkoviću

 

makonda-tracker