leto u evropi

Šta Džordž i Amal Kluni rade kad misle da ih niko ne gleda? Fotografije iz romantičnog izlaska koje mame osmeh

0

Džordž i Amal Kluni uslikani su u romantičnoj atmosferi restorana u sklopu čuvene italijanske vile

Par se u Italiji gotovo odomaćio
Par se u Italiji gotovo odomaćiofoto: GGCH / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni (63) već 10 godina uživa u skladnom braku sa poznatom advokaticom za ljudska prava Amal Kluni (46).

 

Klunija je godinama pratila reputacija omiljenog "večitog neženje" – sve dok u njegov život nije ušla Britanka libanskog porekla i zauvek zarobila glumčevo srce.

 

Holivudski par svio je porodično gnezdo sa svoje dvoje dece, blizancima Aleksandrom i Elom, a svoja zajednička leta provode uživajući u luksuznoj vili na obali jezera Komo koju poseduju već godinama.

 

Nedavno su se u medijima pojavili navodi o problemima u braku Džordža i Amal Kluni, a pisalo se i da par sada vodi u potpunosti odvojene živote.

 

Ipak, demant svim spekulacijama stigao je u sredu 7. avgusta kada su zvezda filma "Od sumraka do svitanja" i njegova lepša polovina uslikani u romantičnoj astmosferi u Italiji.

 

1 / 5 Foto: GGCH / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Naime, par je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti u čuvenoj vili D'Este u Tivoliju, dok su uživali u večeri sa svojim prijateljima.

 

Lepa Libanka poznata po svom vanvremenskom osećaju za modu nosila je ženstvenu crnu haljinu na bretele, dok se glumac opredeliio za crnu majicu i krem pantalone.

 

Simpatičan prizor koji je posebno privukao pažnju oštrookih paparaca bile su Klunijeve bose noge ispod restoranskog stola, nakon što je misleći da ga niko ne vidi izuo svoje mokasine. 

 

Džordž Kluni se raskomotio
Džordž Kluni se raskomotiofoto: GGCH / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Poznati par se u zemlji pice i paste gotovo u potpunosti odomaćio, te svako svoje leto tamo provode ponašajući se kao sav normalan svet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker