oi 2024.

Fotografije Dače Ikodinovića i Maje Ognjenović koje posle poraza odbojkašica — bole

0

Maja Ognjenović napunila je jubilarnih 40 godina, ali, nažalost, rođendan nije protekao u znaku pobede.

Maja Ognjenović je jedna od naših najuspešnijih odbojkašica
Maja Ognjenović je jedna od naših najuspešnijih odbojkašicafoto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Naše odbojkašice eliminisane su sa ovogodišnjih Olimpijskih igara, porazom od Italije.

 

To je svima teško palo, a pogotovo našem timu jer su se potajon nadale medalji, a da je umesto poraza bila pobeda, to bi zasigurno ulepšalo rođendansko slavlje Maji Ognjenović, koja je napunila 40 godina.

 

 Teško je zato što sam zadovoljna kako smo počele. Imali smo drugačiji energiju nego u prethodnim utakmicama. Bilo je bez straha, bilo je dobrih poteza i akcija do kraja prvog seta. Mislila sam da takva prednost ne može da se ispusti. Gubitak seta je značio psihološki za nas, odrazilo se na tim. Od drugog seta se videlo da se poljuljala igra. Pokušavali smo da nađemo priključak. Žao mi je, ne slažem se da su Italijanke toliko dominantne — rekla je Maja Ognjenović posle utakmice i potom dodala:

 

 Ostaje žal jer smo pričali o zlatu i medalji, ali dogodio se ovaj poraz od 3:0 u četvrtfinalu. Rezultat za koji ne može puno da se doda, da je bilo neizvesnije, mogla bih da komentarišem da je bila borba.

 

Maju Ognjenović došao je da podrži njen suprug, bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, a fotografije njih dvoje nakon meča, u suzama, zaista bole.

 

1 / 11 Foto: Dado Đilas

 

Suze Maje Ognjenović na njen rođendan

 

Po završetku meča Maja nije mogla da zadrži suze.

 

 Svi su došli za moj rođendan specijalno. Bilo je emotivno. Trudila sam se da ne razmišljam da li je ovo oproštaj i kraj. Mislim da je ovo jedini put da su svi moji bili tu. Inače sam bila emotivna, imali smo juče u selu video gde su nam se javili naši, puno se plakalo i to je bio ogroman naboj za sve nas. Nije bilo lako ostati priseban i prihvatiti poraz.

 

Legendarna odbojkašica se na emotivan način oprostila od reprezentacije.

 

Da, ovo je kraj definitivno. Došlo je vreme za to. Uživala sam, bilo je predivno, zahvalna sam na svemu, svakoj medalji, svakom porazu, saigračicama, trenerima, svima. Bilo mi je lepo i teško — piše Kurir sport.

 

Bonus video

Srpske odbojkašice se spremale za meč uz Milicu Todorović

 

makonda-tracker