divni momenti

Najslađa zvezda Olimpijskih igara! Sin Nade Macanković već vam je dobro poznat, a pokazao je i kako se navija za Srbiju

0

Nada Macanković i Bojan Janić imaju dvojicu sinova, a jedan nam je dobro poznat iz popularnog ostvarenja "Južni vetar".

Nada Macanković i Bojan Janić imaju dvojicu sinova, a stariji, Milutin, već je poznat javnosti
Nada Macanković i Bojan Janić imaju dvojicu sinova, a stariji, Milutin, već je poznat javnostifoto: Instagram Printscreen / nadamcankovic

Glumica Nada Macanković već godinama je u skladnom braku sa bivšim odbojkašem Bojanom Janićem. Njih dvoje imajua dva sina, Milutina i Andriju.

 

Milutin nam je već dobro poznat, a on je s mamom i tatom otputovao u Pariz, gde je njegov tata kao pomoćni trener odbojkaške reprezentacije Srbije bio na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Milutin i Nada bili su velika podrška reprezentaciji, a glumica koju smo zavoleli u ulozi Mace u seriji "Ljubav, navika, panika" podelila je prelepe trenutke kako Milutin strastveno navija za reprezentaciju (i svog tatu)  tokom meča sa Kanadom.
 

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kanade sa 3:2, ali se tim mečom i oprostila od daljih Olimpijskih igara.

 

Ova pobeda nije bila dovoljna za prolaz u četvrtfinale, ali to nije sprečilo Milutina da veselo navija i bodri odbojkaše s mamom.

 

Milutin Janić na Olimpijskim igrama
Milutin Janić na Olimpijskim igramafoto: Instagram Printscreen / nadamcankovic

Ko je maleni Milutin Janić?

 

Milutin Janić potpuno je očarao publiku još od kada se pojavio u seriji “Južni vetar”, a zatim je u nastavku popularnog akcionog filma još jednom dokazao da je talenat za glumu nasledio od mame Nade Macanković.

 

U ostvarenju Miloša Avramovića “Južni vetar: Ubrzanje”, maleni Milutin Janić ponovo je u ulozi dečaka Luke, tačnije sina glavnog junaka Maraša, kojeg igra Miloš Biković.

 

Milutin Janić bio je zvezda 'Južnog vetra'
Milutin Janić bio je zvezda "Južnog vetra"foto: Instagram Printscreen

Mićko, kako ga od milošte zovu roditelji i bliski prijatelji, ne krije da mu se dopadaju reflektori, scena i naravno aplauzi.

 

Bilo mi je zabavno tokom snimanja jer sam igrao igrice sa tatom iz filma. Od glumaca mi se najviše dopadaju Miloš Biković i Jovana Stojiljković, oni su mi i najviše pomagali, kao i reditelj Miloš Avramović -— kaže Milutin i dodaje da je mama Nada bila uključena u njegov glumački angažman:

 

Mama mi je pomogla da naučim tekst, tako da su mi i ona i tata rekli da sam bio super u filmu.

 

Nada Macanković otkrila je da Milutin glumi kroz igru, kako je za dete i najbolje
Nada Macanković otkrila je da Milutin glumi kroz igru, kako je za dete i najboljefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nada je bila ponosna na sina kako je on podneo snimanja.

 

Igrao se na snimanju. Njemu je prirodnost urođena, kao i svojoj deci. Imala sam tremu jer sam se plašila da će u jednom trenutno reći „neću“. Nije mu bilo teško da ponovi svaku scenu i po deset puta. Uživao je i super se provodio. Ima i scena koje nisu lake, ali za njega je sve bilo igra. Nisam se osećala kao da ga nešto teram — zaključila je svojevremeno glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srbija:Amerika, Olimpijske igre

 

makonda-tracker