solidarnost na oi

Najlepša podrška na Olimpijskim igrama: Trudna Natalija Jokić očarala prisutne dok je bodrila odbojkašice sa tribina

0

Natalija Jokić bodrila je srpske odbojkašice sa tribina tokom jučerašnjeg meča protiv Francuske.

Natalija Jokić blista u drugoj trudnoći
Natalija Jokić blista u drugoj trudnoćifoto: Petar Aleksić

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije juče je u meču protiv francuskih predstavnica odnela ubedljivu pobedu u 3 seta.

 

Dan pre toga svet je obišla nestvarno lepa i topla slika Novaka Đokovića koji je sa suprugom Jelenom iz petnih žila navijao i bodrio muški odbojkaški tim naše zemlje.

 

Ovoga puta, na tribinama tokom ženskog meča našla se trudna supruga Nikole Jokića Natalija i sve prisutne raspametila svojim jednostavnim, a efektnim izdanjem.

 

Lepa supruga našeg proslavljenog košarkaša i NBA zvezde Nikole Jokića u društvu ćerkice Ognjene redovno prati mečeve svoje jače polovine sa tribina, a juče je podršku pružila i srpskim odbojkašicama.

 

Naime, tokom meča protiv francuske reprezentacije koji se završio pobedonosno po naš tim, mnogi su uočili lepu Nataliju koja iščekuje svoje drugo dete sa višestrukim nosiocem MVP titule. 

 

Natalija Jokić prati sve košarkaške utakmice svog supruga
Natalija Jokić prati sve košarkaške utakmice svog suprugafoto: M.M./ATAImages

Plavokosa trudnica sijala je u dugačkoj plavoj haljini ispod koje se stidljivo nazirao stomačić, a ovaj letnji look začinila je istobojnom jaknicom prekrivenom interesantnim cvetnim dezenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

Od nakita ponela je samo narukvice ukombinovane sa zlatnim satom na ruci, dok je potpuno prirodni izgled bez grama šminke istakao njen porcelanski ten i jedinstvenu lepotu.

 

Natalija je čak i na svojoj Instagram priči podelila fotografiju naših odbojkašica pred sam početak meča, za vreme srpske himne.

 

Instagram priča Natalije Jokić pred odbojkaški meč
Instagram priča Natalije Jokić pred odbojkaški mečfoto: Natalija Jokić/Instagram/Printscreen

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić

 

makonda-tracker