prelep par

U braku su 13 godina, zbog njega je glumu stavila u drugi plan: Znate li kojeg poznatog sportistu ljubi Nada Macanković?

0

Retke su prilike kada Nadu i njenog supruga možemo da vidimo u javnosti zajedno 

NADA MACANKOVIĆ JE GODINAMA U BRAKU SA POZNATIM SPORTISTOM
NADA MACANKOVIĆ JE GODINAMA U BRAKU SA POZNATIM SPORTISTOM foto: Damir Dervišagić

Glumicu Nadu Macanković domaća publika zavolela je nakon mestralno odigrane uloge u seriji "Ljubav, navika, panika". Iako je njena karijera nakon tog projekta išla uzlaznom putanjom Nada je odlučila da se posveti porodici.

 

Nakon što je upoznala sportistu Bojana Janića i zaljubila se odlučila je da za glumu ima vremena. Posvetila se odgajanju dece, koju je dobila sa Bojanom i bila je njegova podrška tokom sportske karijere koju je gradio.

 

Bojan i Nada imaju dva sina, a njihova porodica izuzetno je skladna i ispunjena ljubavlju. Bojan je uvek o supruzi imao samo reči hvale. 

 

 

- Sa njom sam još od 2008. Pre mi obaveze nisu dozvoljavale, ali sada često odlazim u pozorište i mogu vam reći da jedva čekam. I pre sam voleo pozorište, ali sada, pogotovo kada ona igra, to je za mene sasvim nova dimenzija i jedva čekam da je gledam - kaže Bojan za Blic.

 

Bojan nam je otkrio i da li Nada uvažava njegove kritike, kao i koliko joj ih često upućuje.

 

NADA IMA DVOJE DECE I SUPRUGA KOJI JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA
NADA IMA DVOJE DECE I SUPRUGA KOJI JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA foto: A.K./ATAImages

 

- Uglavnom ne (smeh). Uvek sam iskren, ali ako mi se nešto ne svidi, probam da malo ublažim to, ali opet moram biti direktan. Za mene je ona, naravno, uvek najbolja, ali trudim se da uvek budem iskren.

 

Kako je vreme odmicalo deca su rasla, a njihov sin Milutin krenuo je majčinim stopama. Publika je imala prilike da ga gleda u serijali "Južni vetar".

 

Ponosni roditelji otkrili su da su srećni što je dete odabralo taj put. Drugi sin Andrija još uvek nije izrazio šta je to što bi voleo da bude kad poraste, pa ostaje da u godinama koje su pred nama vidimo kojom stazom će on da krene.

 

Bonus video:

Inspirativna priča poznatog glumca

 

 

makonda-tracker