sjajno

Top Jelene Đoković za bodrenje Novaka u polufinalu može da se nosi u doslovno svakoj varijanti, od ležerne do elegantne

0

Jelena Đoković podrška je Novaku i na polufinalnom meču Olimpijskih igara, a ponela je diskretan ali moćan odevni komad.

Jelena Đoković najveća je Novakova podrška, a njen stil je evoluirao tako da je sada ona jedna od najbolje obučenih Srppkinja
Jelena Đoković najveća je Novakova podrška, a njen stil je evoluirao tako da je sada ona jedna od najbolje obučenih Srppkinjafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra polufinalni meč na stadionu "Filip Šatrije" i nastoji da se plasira u finale Olimpijskih igara.

 

Protivnik prvom nosiocu olimpijskog turnira u polufinalu je Italijan Lorenco Muzeti, a u Novakovoj loži, tradicionalno, sedi njegova porodica i tim, dok je među njima, očekivano, i Jelena Đoković.

 

Jelena Đoković pokazala je na ovim Olimpijskim igrama sjajan stil, i pre samog početka najprestižnijeg takmičenja u svetu sporta. 

 

Najpre je blistala u društvu urednice američkog Voga, Ane Vintur, na gala večeri Fondacije Luj Viton, a onda je usledila magija na tribinama pariskog stadiona; Jelena je tu pokazala da je neprikosnovena kada je u pitanju kežual stil i da joj tu ravne nema.

 

Ona je nosila svoj omiljeni blejzer s potpisom modne kuće Ralf Loren, belu polo majicu, a na meču s Nadalom sakrila se od sunca ispod slamnatog šešira, koji i jeste aksesoar broj 1 ovog leta.

 

Za noć odluke i polufinalni meč Novaka protiv Muzetija, lepa Jelena birala je crna top-majica sa kraćim rukavima i srcolikim dekolteom, komad koji je apsolutno primenljiv u svakoj modnoj varijanti zbog svoje praktičnosti.

 

Jelena je top kombinovala sa žutim pantalonama, a mogla je sa, doslovno, bilo kojim drugim komadom da ga upari i izgleda fantastično.

 

Jelena Đoković bodri Novaka u društvu svojih roditelja
Jelena Đoković bodri Novaka u društvu svojih roditeljafoto: Dado Đilas

 

Crni top: kralj praktičnosti!

 

Ovakav komad možete nositi i sa farmericama, bilo kojim modelom dubokih pantalona, belim pantalonama, mini-suknjom, maksi-suknjom, sa plićim modelima ako želite da istaknete stomak... I imate ultrakoristan komad i za ležernije i za elegantnije prilike!

 

Sve zavisi od toga kako hoćete da ga uklopite.

 

Srcoliki dekolte na haljinama, topovima i kupaćim kostimima donosi poseban dašak romantike, tako da je reč o sjajnom i suptilnom detalju koji i prikriva i otkriva kožu.

 

Pogledajte još neke stajlinge Jelene Đoković ovog leta:

 

1 / 8 Foto: @pussymargiela, X/Twitter

 

Bonus video

Novak i Jelena Đoković u Parizu

 

 

 

makonda-tracker