na meti osuda

"Ovo je baš strašno", "Patetično", "Sramota"... Princ Hari i Megan imali su pakleni plan za 11. rođendan princa Džordža

0

Princ Džordž je proslavio 11. rođendan, ali njegov stric imao je takođe poseban plan za taj dan.

Komentatori kraljevske proodice navode da Hari i Megan ne prezaju ni od čega
Komentatori kraljevske proodice navode da Hari i Megan ne prezaju ni od čegafoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari i Megan Markl dobili su pregršt osuda od komentara kraljevske porodice kada je u pitanju njihov poslednji potez, načinjen svega par sati nakon što je Kejt Mildton, princeza od Velsa, objavila svoju novu fotografiju koju je uslikala, a na njoj je princ Džordž.

 

Poznato je da Ketrin sama fotografiše svoju porodicu i da se bavi ovom umetnošću, kao i da su gotovo svi objavljeni porodični portreti na zvaničnom Instagram profilu njenih ruku delo.

 

Ovog puta su imali poseban povod, a to je 11. rođendan princa.

 

U utorak je takođe objavljeno da će Igre nepobedivih, projekat koji strastveno vodi princ Hari već godinama, imati sedište u njegovoj rodnoj zemlji po prvi put od 2014. godine,

 

Za to vreme, Megan boravi u Montesitu, gde i i inače živi s porodicom, a u svom programu je Den Vulton, nekadašnji spiker u Velikoj Britaniji, oštro komentarisao njihove nove poteze.

 

Navodi se da Megan i Hari pažljivo kontrolišu da važne vesti objavljuju baš kad i Vilijam i Kejt
Navodi se da Megan i Hari pažljivo kontrolišu da važne vesti objavljuju baš kad i Vilijam i Kejtfoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Ovo je strašno. Princ Hari je skrenuo pažnju s rođendana princa Džordža i fotografija koje je uslikala Kejt Midlton i istog dana najavio da će Igre nepobedivih biti održane u Birmingemu 2027. To je patetično. Hari je znao da je Džordžu rošendan i znao je da će objaviti fotografiju, samo je hteo da ukrade pažnju svojom objavom — smatra Vulton.

 

 

Kraljevska komentatorka Ejndžela Levin je dodala svoje mišljenje o tome:

 

To je sramota. Mislim da Megan voli da radi takve stvari, to smo videli mnogo puta. Svaki put kad kraljevska porodica uradi nešto, ona mora da uradi nešto i sama i sve to je pažljivo kontrolisano. Mnogo puta sam rekla da zna šta radi, nije greška, ona je dosta oprezna. I Hari, pretpostavljam, radi šta mu se kaže.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker