neobično zapažanje

Nije joj zabranjeno, u njenom je stilu, ali... Kejt Midlton je samo dvaput nosila odeću ove boje i možda neće više nikad

0

Otkad je ušla u kraljevsku porodicu, supruga princa Vilijama samo je dvaput nosila ovu boju – jednom skrivenu ispod odeće, a drugi put ne u njenoj osnovnoj varijanti. Zašto stručnjaci kažu da se Kejt možda više nikad neće pojaviti u njoj?

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN, EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton, princeza od Velsa, jedna je od najfotografisanijih žena u proteklih 13 godina, otkako je u braku s princem Vilijamom, trenutno prvim u redu za britanski tron.


Svaki njen izlazak iz kuće je vest, a ove godine i senzacija zbog princezine aktuelne borbe protiv karcinoma. Nema prilike u kojoj ne nastanu stotine fotografija Kejt Midlton, pa smo svedoci evolucije njenog stila od simpatične devojke odevene jednostavno i mladalački do nenadmašne elegancije žene koja se priprema da jednog dana postane kraljica supruga.


Za sve ovo vreme viđali smo princezu od Velsa u gotovo svim mogućim modelima haljina, odela, košulja, sukanja, kompleta, kombinezona i u širokoj paleti nijansi svih boja – osim jedne.

1 / 23 Foto: EPA/ANDY RAIN

Jeste li primetili da supruga princa Vilijama nikad ne nosi narandžasto?


Da li je Kejt Midlton nekad nosila narandžastu boju?


Koliko je poznato, Kejt Midlton je, otkako je članica britanske kraljevske porodice, dvaput u javnosti viđena u narandžastoj odeći.

Najpre smo je 2022. tokom boravka na Jamajci videli u narandžastoj košulji modne kuće Ridley London, koju je ponela ispod belog odela, a tada je ponela i narandžastu tašnicu.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam prilikom posete Jamajci 2022.
Kejt Midlton i princ Vilijam prilikom posete Jamajci 2022.foto: EPA-EFE/RUDOLPH BROWN

Zatim 2023. u narandžastom kompletu brenda Gabriela Hearst, kada je posetila jedno porodilište u Engleskoj.

1 / 6 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Međutim, u obema prilikama je narandžastu odeću prekrila gornjim slojem, a u drugoj je nijansa bila vrlo bliska crvenoj.


Zašto Kejt Midlton ne nosi narandžasto?


Koliko je poznato, u nizu pravila oblačenja Kejt Midlton ne postoji stavka koja zabranjuje nošenje narandžaste, a kraljica Elizabeta II oblačila ju je često. Kako je stilistkinja Moli Elizabet Egnju objasnila za britanski Express prošle godine, ona ima teoriju zbog čega princezu od Velsa ne viđamo u narandžastoj boji i zašto, prema njenom uverenju, možda više nikad nećemo ni da je vidimo kako nosi odeću u nekoj od njenih nijansi.


Kejt je nosila skoro svaku boju koju možete da zamislite, ali je svetlonarandžasto verovatno oblačila najmanje – primetila je Egnjuova.

 

Kejt Midlton u narandžastom pletenom kompletu brenda Gabriela Hearst
Kejt Midlton u narandžastom pletenom kompletu brenda Gabriela Hearstfoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

– Baš kao i pokojna kraljica, Kejt uživa u jarkim tonovima jer se tako ističe u gužbi, a naranžasta je svakako jarka! Najverovatniji odgovor je da ona teži da se kloni te boje iz lične preferencije – zaključila je stilistkinja.


Drugim rečima – narandžasto joj se verovatno ne sviđa. Nije zanimljivo kao što smo očekivali, ali potpuno razumljivo.


Svi imamo boje koje nerado nosimo... Kejt ima sreće da joj stoji svaka boja, ali ima hladniji podton i radije bi da zasija u jakim plavim i bojama dragulja – smatra Moli Elizabet Egnju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu posle poljupca na krunisanju?

 

makonda-tracker