divno

Svi su saglasni – lepše nije moglo! Kejt Midlton podelila fotografiju i za sat vremena dobila više od 350.000 lajkova

0

Princeza od Velsa ove godine se pojavila samo dva puta u javnosti i retko se oglašavala saopštenjima i putem društvenih mreža, a sada je napravila divan izuzetak.

Kejt Midlton u poslednje vreme se češće oglašava nego u prvoj polovini godine
Kejt Midlton u poslednje vreme se češće oglašava nego u prvoj polovini godinefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kejt Midlton, princeza od Velsa, iza sebe ima težak period jer se od početka godine bori protiv raka.


Međutim, uprkos tome se povremeno oglašavala saopštenjima i fotografijama koje svedoče o njenom radu od kuće i porodičnim trenucima, a sada je na društvenim mrežama podelila divan portret povodom 11. rođendana njenog sina princa Džordža.


Prvo dete princa Vilijama i Kejt Midlton došlo je na svet 22. jula 2013. godine, a roditelji su mu čestitali rođendan na svojim zvaničnim profilima na Instagramu i Iksu.

 


Želimo princu Džordžu veoma srećan 11. rođendan – naveli su, a u opisu fotografije vidimo da je njena autorka Džordžova ponosna mama Kejt.

"Nikad ne izgleda tako lepo kao kada ga majka fotografiše", "Još jedna divna fotografija s potpisom princeze od Velsa", "Lepi Džordž!", "Tako brzo raste", "Niko ne ume da ga uslika kao njegova mama"... neki su od komentara.

 

Princ Džordž je treći u redu za tron Britanije
Princ Džordž je treći u redu za tron Britanijefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Rođenje princa Džordža bilo je medijska senzacija


Princ Džordž od Velsa najstarije je dete princa Vilijama i Kejt Midlton, tada vojvode i vojvotkinje od Kembridža, a nakon njega su na svet došli princeza Šarlot i princ Lui.


Mališan je rođen u 16 sati i 24 minuta 22. jula 2013, u Bolnici Svete Meri, u Londonu, tokom vladavine njegove prabake kraljice Elizabete II. Na istom mestu je došao na svet i njegov otac 1982. godine, kada je princeza Dajana odlučila da prekine tradiciju porođaja u Palati.

 


Vest o njegovom rođenju najpre je saopštila britanska kraljevska porodica zvaničnim saopštenjem, a zatim su priređene proslave širom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i u zemljama Komonvelta. Kako je objavljeno, dečak koji će jednog dana biti kralj dobio je puno ime Džordž Aleksander Lui, dva dana kasnije.


Ipak, dečaka smo videli samo nekoliko sati nakon što je došao na svet, kada je Kejt Midlton u svetloplavoj haljini s belim tufnama – kao ledi Di 31 godinu ranije – izašla ispred bolnice (u espadrilama podignute pete!) i pokazala bebu, dok ju je Vilijam nežno grlio.

1 / 8 Foto: EPA/ANDY RAIN

U vreme rođenja, Džordž je bio treći u redu za tron, iza svog dede Čarlsa i oca Vilijama, a danas je drugi, jer je ispred njega samo njegov otac, trenutno princ od Velsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker