i deca je obožavaju

Mnogi misle da je Jelenina sestra i - greše: Ko je misteriozna devojka koja pleni u loži Novaka Đokovića?

0

Svake godine uoči Vimbldona cela porodica Đoković dolazi u London da Noletu pruži podršu, ali jedna osoba je posebno interesantna i nije deo familije 

DADILJA DECE NOVAKA I JELENE ČESTO JE U CENTRU PAŽNJE
DADILJA DECE NOVAKA I JELENE ČESTO JE U CENTRU PAŽNJE foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

I ove, kao i mnogih prethodnih godina, Novak Đoković će sa nekim od najboljih tenisera sveta odmeriti snage u belom sportu. Srbija je svim srcem uz njega, ali najveća podrška su mu supruga Jelena i njegova deca Stefan i Tara.

 

I večeras su njih dvoje bili zvezde tribina, ali osim dece pažnju javnosti često privlači i jedna devojka koja svojim izgledom toliko podseća na Jelenu da su mnogi ubeđeni da je to njena sestra.

 

Ipak, nisu u pravu. O simpatičnoj plavuši, dadilji Novakove i Jelenine dece često se pisalo uoči Noletovih mečeva. U medijima se o njoj ne zna mnogo toga.

Kada je trebalo da izaberu osobu kojoj će poveriti decu na čuvanje par Đoković se dobro promislio, rasptao i birao veoma dugo. Izbor je pao na osobu koja je prošla mnoge provere i za koju se na posletku ispostavilo da je savršena za njihove mališane.

 

Kako su mediji pisali, ona je morala da potpiše ugovor o poverljivosti, kako bi se teniski as i njegova supruga obezbedili da nikada u javnost neće izaći ni jedan detalj iz njihovog privatnog života.

Budući da je ona već godinama uz porodicu Đoković Stefan i Tara su je veoma zavoleli, a uspela je da pridobije poverenje Jelene i Novaka tako da je s njima počela da se pojavljuje i u javnosti. 

 

I večera je u Londonu privukla pažnju dok je gledala meč Noleta i pazila na decu, a javnost je još jednom imala priliku da vidi misterioznu lepoticu koja je gotovo postala deo njihove porodice.

 

Bonus video:

Đoković i Siner treniraju zajedno pred meč

 

makonda-tracker