iznenađenje

Mesecima se borila sa gojaznošću, sad ima 30 kilograma manje: Kako danas izgleda Opra Vinfri u helankama?

0

Do skoro ovaj odevni komad je za nju bio zabranjen, a sad gotovo da ne izlazi iz njih

OPRA VINFRI SVE ODUŠEVILA IZGLEDOM
OPRA VINFRI SVE ODUŠEVILA IZGLEDOMfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Voditeljka Opra Vinfri godinama je muku mučila sa viškom kilograma, a nedavno je sve iznenadila kada je otkrila da je uz pomoć leka Ozempik konačno uspela da skine pozamašan višak

 

Svi su gledali s nevericom u nju kad se pojavila u javnosti, a ona je rekla da njena borba tu ne prestaje. Ide dalje i pokušaće da dovede liniju do savršenstva.

 

Njene nove fotografije svedoče o tome da joj taj proces i te kako dobro ide. Opra je nedavno uslikana dok je odlazila u teretanu u Santa Moniki. U jednoj ruci voditeljka je nosila kafu, a nema ko nije primetio spektakularnu promenu u izgledu njenog tela.

Opra je bila spremna da svima pokaže svoj novi izgled, a u čemu bi u teretanu nego u - helankama. Ovaj odevni komad sebi mogu da priušte samo one žene koje nemaju veliki višak kilograma, u suprotom se sve nepravilnosti vide kao na dlanu.

 

Čini se da je Opra konačno smogla snage da svima pokaže uspeh koji je postigla, a ovo će biti samo vetar u leđa da nastavi da dalje radi na svom izgledu i samopouzdanju. 

OPRA U HELANKAMA
OPRA U HELANKAMA foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je primenila Ozempik, Opra je takođe promenila i ishranu, a odlazak u teretanu jasno daje do znanja da je i fizička aktivnost učinila svoje. 

 

Mnogi ljudi širom sveta su počeli da koriste Ozepik u svrhu mršavljenja, što je u mnogim zemljama dovelo do njegove nestašice, a lekari apeluju na to da je to ipak medikament i da se ne bi smeo uzimati ukoliko ne postoji medicinisko opravdanje za to. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dijeta po krvnim grupama 

 

makonda-tracker