NIKAD NIJE BOLJE IZGLEDALA

Šuškalo se da se podvrgla OPERACIJI ŽELUCA: Opra Vinfri otkrila kako je SMRŠALA 18 KG bez DIJETE i svima zapušila usta

0

Voditeljka je otkrila da nije išla ni na kakvu plastičnu operaciju

OPRA VINFRI OTKRILA KAKO JE SMRŠALA
OPRA VINFRI OTKRILA KAKO JE SMRŠALA foto: Profimedia

Najpoznatija voditeljka na svetu, Opra Vifri, godinama je muku mučila sa viškom kilograma. Pokušavala je da ih se reši na različite načine, a onda je, konačno u tome i uspela.

 

Nakon što se nedavno pojavljila na svečanosti Muzeja Akademije svi su ostali zabezeknuti onim što su videli - voditeljka nikada bolje nije izgledala

 

Korisnici društvenih mreža odmah su pohvalili njenu transformaciju, što je izazvalo pitanja o njenim tajnama mršavljenja. Oprin put sa Vejt Vatčersima bio javni deo njene priče o zdravlju i fitnesu.

 


Kao ambasador programa od 2015. godine, prihvatila je sistem ishrane zasnovanog na bodovima i u početku je izgubila preko 18 kilogram.

 

Uprkos tome što je razmišljala o lekovima kao što je Ozempic za mršavljenje, odlučila se za drugačiji, mnogo zdraviji pristup, priznajući da je na njenu odluku uticao i pritisak društva i pisanja tabloida. 


Opra održava uravnoteženu ishranu, u proseku 1.700 kalorija dnevno sa fokusom na dobre ugljene hidrate, zdrave masti i proteine. Njena ishrana uključuje obilje vlakana i kalcijuma, dok je prioritet sveža, jednostavna hrana za kontrolu unosa natrijuma.

 

TAJNA VITKE LINIJE OPRE VINFRI
TAJNA VITKE LINIJE OPRE VINFRI foto: Profimedia

 

Osim ishrane, Opra je prionula i na fizičke vežbe, kombinujući aerobne vežbe koje je radila u šest ujutru nedeljno sa treningom snage četiri do pet puta nedeljno. Režim uključuje snažno hodanje, trčanje, eliptičnu vežbu i veslanje.

 

TV zvezda posvećuje 20 minuta večernjim vežbama za razmišljanje o napretku i uključuje vežbe za stomak i noge, naglašavajući trbušnjake na nagibu.

 

Opra je oštro negirala da se podvrgla plastičnoj operaciji i bilo kakvim kozmetičkim intervencijama i objasnila da je njena linija takva samo zahvaljujući trudi koji svakodnevno ulaže u svoj izgled i zdravlje.

 

Bonus video:

 

Dijeta sa jajima

 

 

makonda-tracker