ima na hiljade pratilaca

Lepa je, zgodna i vrlo popularna: Znate li koja poznata Srkinja je rođena sestra Stefana Buzurovića?

0

Danijela i Stefan su u voditeljskim vodama, ali i Marta sa svojom popularnošću ne zaostaje za bratom i snajom 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditelj Stefan Buzurović godinama je u skladnom braku sa svojom suprugom, voditeljkom Danijelom Buzurović. Ipak, tu kraj poznatima u porodici Buzurović nije kraj.

 

Stefan ima mlađu sestru, Martu Lović, koja je takođe veoma popularno lice na voditeljskom nebu Srbije. Marta je karijeru započela kao influenser, a danas je na društvenim mržama prati više stotina hiljada pratilaca.

 

Nakon influenserske karijere Marta je uplovila u voditeljske vode i pokazala da ima izuzetan talenat i za ovaj posao.

Iako su veoma bliski i često jedno drugom velika podrška Marta i Stefan se retko zajedno pojavljuju u medijima na velikim događajima, pa samo retki znaju da su brat i sestra. 

 

Stefan je već dugo u braku sa Danijelom, koja je takođe  poznata voditeljka, a s kojom je dobio sina i ćerku, koji su im najveća podrška koji su im vetar u leđa da budu najbolja verzija sebe.

Marta se takođe udala pre nekoliko godina za Lazara Lovića pored koga je svila porodično gnezdo i s kojim uživa u ljubavi i skladnom braku.

 

Stefan retko kada o sestri govori u javnosti, ali ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama, odlično se slažu i svaki slobodan trenutak vremena trude se da provedu zajedno u uživanju i druženju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poznati muzičar uplovio u voditeljske vode 

 

 

 

 

makonda-tracker