otmeno

Vaja figuru, ističe noge i tako je sofisticirana! Ova SAKO-HALJINA Danijele Buzurović može da se nosi cele godine

0

Iako je proteklih sezona popularnija nego ikad, ovakva haljina zapravo je klasik koji će uvek ostati trendi, a voditeljka ju je nosila u vrlo efektnoj kombinaciji

Danijela i Stefan Buzurović na promociji u Beogradu
Danijela i Stefan Buzurović na promociji u Beogradufoto: M.M./ATAimages

Voditeljka Danijela Buzurović i glumac Stefan Buzurović prošle večeri bili su među poznatim ličnostima koje su svojim prisustvom uveličale jednu promociju, održanu u Narodnom muzeju u Beogradu.


Popularni par, koji se ne pojavljuje često na gradskim događajima, bio je uobičajeno dobro raspoložen, a šarmantna novinarka ponovo je bila na visini modnog zadatka.


Poznata po veoma elegantnim izdanjima, Danijela je i ovog puta odabrala takav stil, a u tome joj je pomogla vrlo šik mini-haljina za svečane prilike kakva može da se nosi u svim sezonama.

 

Voditeljka se opredelila za otmenu sako-haljinu A-kroja, model dugih rukava i dubljeg izreza koji se postepeno širi od kukova i ostavlja utisak.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAimages

 

U pitanju je kreacija s dvorednom kopčanjem, uz samo dva dugmeta, koja podseća na haljine na preklop.


Kombinovala ju je sa klasičnim svetloroze salonkama i crnom tašnicom i tako postigla vrlo sofisticiran i efektan look.

 

Danijela i Stefan Buzurović na promociji u Beogradu
Danijela i Stefan Buzurović na promociji u Beogradufoto: M.M./ATAimages

Sako-haljine su proteklih nekoliko sezona vrlo popularne, naročito strukirani modeli koji vajaju figuru peščanog sata, a viđali smo ih u svim prilikama: od večernjih zabava do crvenih tepiha, na popularnim svetskim trendseterkama poput Megan Markl, Bele Hadid, Blejk Lajvli...

 

 

Iako su jedan od vodećih trendova poslednjih godina, ovakve haljine zapravo su vanvremenski klasik, a najbolje od svega je što čak i običan predimenzionirani sako uz kvalitetan kaiš možete pretvoriti u takvu haljinu.

 

BONUS VIDEO

Tamara Grujić u Realnoj priči

 

makonda-tracker