PRELEPA

Gledamo je na TELEVIZIJI, a samo retki znaju da su ROD: Znate li koja VODITELJKA je rođena sestra Stefana Buzurovića?

0

Savršenim stajlingom oduševila je na premijeri filma "3211" o životu Stefana Đurica Raste

Stefan Buzurović ima rođenu sestru koja je poznata voditeljka
Stefan Buzurović ima rođenu sestru koja je poznata voditeljka foto: Zorana Jevtić

Poznati voditelj Stefan Buzurović često je u centru pažnje medija kako zbog posla kojim se bavi tako i zbog supruge koja je svima dobro poznato lice.

 

Danijela Buzurović i Stefan imaju veoma skladan brak i dvoje predivne dece, ali retko ko zna da u porodicu Buzurovića ima još jedna dama koja se takođe bavi javnim poslom.

 

U pitanju je rođena sestra Stefana Buzurovića, Marta Lović, koja je pre nekoliko godina počela da se bavi voditeljstvom.

 

 

 

Karijeru je započela tako što je sa drugaricom pokrenula jutjub kanal posvećen ženskim temama, a kada je tu stekla popularnost dobila je i posao na televiziji kao voditelj jedne emisije.

 

Mnogi su Martu upamtili zbog njenih prelepih crta lica, a za veoma kratko vreme stekla je i ogromnu popularnost na društvenim mrežama. 

 

 

 Martu karakteriše i jako atraktivan fizički izgled, pa je vrlo popularna i na društvenim mrežama. Uprkost tome što je mnogi smatraju veoma atraktivom i zgodnom, Marta je svoju sreću pronašla pored svog supruga Lazara Lovića.

 

Stefan retko kada o sestri govori u javnosti, ali ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama, odlično se slažu i svaki slobodan trenutak vremena trude se da provedu zajedno u uživanju i druženju. 

 

Ko od poznatih je još bio na premijeri Rastinog filma pogledajte u galeriji

 

 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Bonus video:

 

Ispovest Dragane Katić o Saši Popoviću 

 

 

 

makonda-tracker