čestitamo

Za Stefana Buzurovića ovo je OSTVARENJE SNOVA: Voditelj uoči svog 38. rođendana podelio fotogafiju koja je ČISTA LJUBAV

0

Velika i stabilna porodica učinila ga je jakim, ponosnim i neizmerno srećnim 

Stefan Buzurović proslavio 38. rođendan
Stefan Buzurović proslavio 38. rođendan foto: Instagram / stefanbuzurović

Poznati voditelj Stefan Buzurović godinama je na javnoj sceni. Svi ga prepoznaju po njegovom neverovatnom smislu za humor, a osim što je uvek spreman za šalu Stefan se trudi i da uvek bude tu za svoju porodicu.

 

Najvećim uspehom u životu smatra upravo to što ima stabilan brak, sa Danijelom Buzurović, koja se takođe bavi novinarskim poslom. 

 

Tri meseca poznanstva i samo 23 dana zabavljanja bilo je dovoljno da Stefan i Danijela Buzurović shvate da su rođeni jedno za drugo. Vrlo samouvereno su stali pred matičara i jedno drugom su se zakleli na večnu ljubav.

 

 

U maju 2012. godine baš kada je najavljivan smak sveta, Buzurovići su se odlučili na krupan korak prkoseći proročanstvima i lošim prognozama. Oni su tada sklopili građanski brak, a nakon nekoliko meseci i crkveni.

 

I danas, punih 11 godina od tog posebnog događaja njih dvoje uživaju u ljubavi kakva se retko viđa među poznatim ličnostima. Sada su još jači, jer su svoju porodicu obogatili sa dvoje dece, a Stefan je danas proslavio svoj 38. rođendan.

 

Baš tu, specijalnu priliku, Stefan je iskoristio da pokaže svoje "blago". On se fotografisao sa Danijelom i decom, a potom tu fotografiju podelio na društvenim mrežama uz opis:

 

 

- Ovo je moje savršeno rođendansko jutro. Zgužvana gomilica nas. E sad dan može da počne! 

 

Svi na fotografiji su srećni, sa velikim osmehom preko celog lica, a posebno zadovoljstvo vidi se na Stefanu, kojem je porodica najvažnija na svetu. Danijela nije imala problem da se iz kreveta, bez trunke šminke fotografiše, a ono što vidimo je da je zaista prelepa.

 

Ubrzo su pristigle i rođendanske čestitke brojnih kolega, ali i drugih imena sa domaće javne scene koji su Stefanu čestitali rođendan, a tim čestitkama se pridružuje i ekipa portala Glossy. 

 

Bonus video:

 

Šta kaže Goga Sekulić o svojim počecima?

 

 

 

makonda-tracker